Εντυπωσιακός ο Απόλλωνας, 4-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 19:07
UPD:19:29
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Τρίποντο ελπίδας και αισιοδοξίας πήρε στη Ριζούπολη ο ολικά μεταμορφωμένος μετά την έλευση του Λόρι Σάντσεζ Απόλλωνας Σμύρνης, που επικράτησε με το επιβλητικό 3-0 του ΠΑΣ Γιάννινα για τη 19η αγωνιστική και έφτασε στη 12η θέση Εργοτέλη και Λεβαδειακό.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε… επεισοδιακά, καθώς στα πρώτα λεπτά ο διαιτητής Τάσος Κάκος τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 8΄ από τον τέταρτο ρέφερι, Στέφανο Μαντάκη.

Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος και στο 18΄ είχαν δοκάρι σε προβολή του Μίνγκα, με τον Αμπάρη πάντως να βρίσκει την μπάλα και να την εκτρέπει της πορείας της προς τα δίχτυα.

Στο 36΄ ο Τζόρβας απέκρουσε το σουτ του Βίλα και στην τελευταία φάση του ημιχρόνου η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πήρε προβάδισμα από την προσπάθεια του Μίνγκα στο δεύτερο δοκάρι, με την μπάλα να βρίσκει και στους αντίπαλους αμυνόμενους.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (49΄) ο Φαρινόλα διπλασίασε με κεφαλιά, όταν στη σέντρα του Ντάλμπεργκ η άμυνα των φιλοξενούμενων έχασε τον σκόρερ. Σουτ του Φαρινόλα έφυγε άουτ στο 56΄, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε και το 3-0 με σκόρερ τον Μίνγκα, που η προσπάθειά του για σέντρα κατέληξε σε σουτ που ξεγέλασε τον Αμπάρη.

ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η ήδη επιβλητική νίκη μετετράπη σε θρίαμβο στο 70΄, όταν ο Φαρινόλα βγήκε απέναντι στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα και με πλασέ έκανε το 4-0, σκοράροντας με τη σειρά του και δεύτερο τέρμα στην αναμέτρηση, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα το τελικό αποέλεσμα.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις