Δύσκολη νίκη ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον Παναιτωλικό

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 17:18
UPD:17:25
ICON/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Το αήττητο που έχει στην Τούμπα διατήρησε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού (9η νίκη σε 10 αναμετρήσεις), στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι μακριά από το Αγρίνιο ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» (7 ήττες και 3 ισοπαλίες). Στο πρώτο μέρος ήταν η ομάδα που έχασε κλασικές ευκαιρίες, αλλά ο Γλύκος ήταν σε μεγάλη μέρα.

Ο μέτριος και σε πολλά χρονικά σημεία του αγώνα, κακός, ΠΑΟΚ πήρε την πολύτιμη νίκη χάρις στο λάθος του Μπικέι, ενώ μετά το γκολ των «ασπρόμαυρων» οι Αγρινιώτες δεν κατάφεραν να απειλήσουν ούτε μία φορά την εστία του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Στο 12΄ ο Καμαρά έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, μετά την κεφαλιά-πάσα του Θεοδωρίδη, αλλά ο Γλύκος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 21΄ με το Μπακάκη να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά με έγκαιρη έξοδο ο Γλύκος έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

ICON/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Η «απάντηση» του ΠΑΟΚ ήρθε στο 27΄. Από το δυνατό σουτ του Λούκας και την προσωρινή επέμβαση του Ράφαελ, ο Σαλπιγγίδης ήταν έτοιμος να πλασάρει, με το Μπικέι να του παίρνει «τη μπουκιά από το στόμα».

Η τρίτη κλασική ευκαιρία του Παναιτωλικού σημειώθηκε στο 40΄ με το Γλύκο και πάλι να βρίσκεται σε ετοιμότητα μετά το σουτ του Καμαρά, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Θεοδωρίδης αιφνιδιάστηκε και δε μπόρεσε να πλασάρει.

ICON/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να είναι υποτονικός και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ωστόσο, στάθηκε τυχερός και προηγήθηκε στο 53΄ από το τραγικό λάθος του Μπικέι, που έδωσε τη δυνατότητα στο Λούκας με αριστερό βολέ από το ύψος της περιοχής να «γράψει» το 1-0.

PAOK FC

Το γκολ επηρέασε αρνητικά την ομάδα του Χάβου, η οποία στο υπόλοιπο του αγώνα δεν απείλησε ούτε μία φορά. Οι Θεσσαλονικείς δεν πιέστηκαν ούτε από την άλλη μεριά ενδιαφέρθηκαν για να πετύχουν κι άλλο γκολ. Αρκέστηκαν σε αυτό του Ισπανού και προσωρινά μείωσαν στους 7 βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις