Παραμένει στο «κόλπο» της τετράδας ο Αστέρας, 3-0 τον Πλατανιά

Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014 19:05
UPD:19:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΛΛΙΝΤΖΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ

Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης πανηγυρίζουν για το πρώτο γκολ του Καράσκο στο 19΄.

A- A A+

Μία από τις ευκολότερες φετινές νίκες του σημείωσε απόψε ο Αστέρας Τρίπολης, που στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής επικράτησε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» του Πλατανιά με 3-0 και πλησίασε στον ένα βαθμό τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη θέση.

Η αναμέτρηση κρίθηκε, ουσιαστικώς, από το πρώτο ημίχρονο, όταν οι γηπεδούχοι του Στάικου Βεργέτη επέβαλαν το ρυθμό και την ανωτερότητά τους κλείνοντας το πρώτο 45λεπτο προηγούμενοι με 2-0.

Αφού στο 1ο και στο 12ο λεπτό οι δύο αξιόλογες προσπάθειες του Μαουρίτσιο Καράσκο κατέληξαν άουτ, στο 19΄ το αρκαδικό συγκρότημα άνοιξε το σκορ με τον ίδιο παίκτη, που εκμεταλλεύθηκε ασταθή απόκρουση του Γιωργαλλίδη και από κοντά έκανε το 2-0.

Ο Αργεντινός επιθετικός, που έκανε μόνος του «κομμάτια» τη χανιώτικη άμυνα, υποχρέωσε τον τερματοφύλακα του Πλατανιά σε εντυπωσιακή απόκρουση στο 43΄, ενώ το ίδιο συνέβη και στο επόμενο λεπτό, σε σέντρα-σουτ του Καράσκο και από το κόρνερ που ακολούθησε ο Σανκαρέ διπλασίασε με κεφαλιά, στο 45΄.

Το… σόου είχε όμως και συνέχεια, καθώς στο 50΄ και σε εξαιρετικά οργανωμένη αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Ντε Μπλάσις έβγαλε μόνο τον Καράσκο, ο Γιωργαλλίδης απέκρουσε αρχικά αλλά ο Χουάνμα έσπρωξε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα.

Έκτοτε ο αγώνας έχασε κάθε ενδιαφέρον, όπως ήταν φυσικό, με το υπόλοιπο να αποκτά τυπική διαδικασία και τον κορυφαίο του γηπέδου, Καράσκο, να αποθεώνεται όταν αντικαταστάθηκε στο 76΄ από τον Μπακασέτα.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις