Ευρωλίγκα: Στη χώρα των Βάσκων δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 10:50
EUROKINISSI/ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη έχει χάσει στους πέντε από τους τελευταίους έξι αγώνες του στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα», αλλά προηγείται με 10-6 νίκες στις μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις.

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός ξαναβρίσκει στο δρόμο του τη Λαμποράλ Κούτσα (21:30), ομάδα που ήδη αντιμετώπισε δύο φορές φέτος στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας (4ος όμιλος) και απόψε θα αντιμετωπίσει στην Ισπανία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στη β΄ φάση.

Τότε, στο πρώτο παιχνίδι που είχε επίσης διεξαχθεί τη 2η αγωνιστική οι «πράσινοι» είχαν εύκολη αποστολή επικρατώντας 95-74 στην Κύπρο απέναντι σε μία αποδεκατισμένη ομάδα, αφού ο Σέρτζιο Σκαριόλο είχε μόλις 9 παίκτες στη διάθεσή του. Στο δεύτερο γύρο, στην Ισπανία, η Λαμποράλ Κούτσα νίκησε με 79-77 τον Παναθηναϊκό, με κορυφαίους τους Μπιέλιτσα (μετακινήθηκε στη Φενερμπαχτσέ Ούλκερ) και Σαν Εμετέριο.

Η ισπανική ομάδα μπήκε -όπως και ο Παναθηναϊκός- με το... δεξί στη φάση των «16», νικώντας εκτός έδρας τη Μάλαγα με 93-79. Το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη έχει χάσει στους πέντε από τους τελευταίους έξι αγώνες του στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα», αλλά προηγείται με 10-6 νίκες στις μεταξύ των δύο ομάδων αναμετρήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις