Ευρωλίγκα: Στο Μιλάνο για το «διπλό» ο Ολυμπιακός

Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2014 08:21
UPD:08:57
ICON/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Τα προβλήματα για τον τεχνικό των Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πολλά. 

A- A A+

Με αποκλειστικό στόχο να ζευγαρώσει τις νίκες του στο ξεκίνημα του Top 16 της Ευρωλίγκας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός απόψε στο Μιλάνο την Αρμάνι, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄ φάσης της διοργάνωσης (21:45).   

Οι «ερυθρόλευκοι» των σημαντικών απουσιών προέρχονται από τη μεγάλη νίκη επί της Φενερμπαχτσέ στην πρεμιέρα του Top 16 και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και τις καλές εμφανίσεις που έχουν στις ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις (προέρχονται από 11 νίκες σε ισάριθμα ματς στον θεσμό).

Τα προβλήματα για τον τεχνικό των Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα είναι πολλά. Ο Έλληνας προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Έισι Λο και Μπρεντ Πετγουέι, ενώ από διάστρεμμα προέρχεται και ο Κατσίβελης, που, όμως, είναι «ετοιμοπόλεμος».

Οι Ιταλοί προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα στο κλειστό του ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό και θέλουν οπωσδήποτε την πρώτη τους νίκη στην 2η φάση της Ευρωλίγκας για να ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια. Ακόμη και μέσα στην έδρα τους, πάντως, δεν αποτελούν την ομάδα εκείνη που θα δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό, αρκεί οι «ερυθρόλευκοι» να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις