Ευρωλίγκα: Για το 11/ 11 ο Ολυμπιακός με Φενερμπαχτσέ

Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2014 10:12
UPD:10:17
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Να…αφήσει πίσω του τις δύο διαδοχικές ήττες που υπέστη λίγο πριν το κλείσιμο του 2013 (από Παναθηναϊκό και ΚΑΟΔ) και να επιστρέψει στις επιτυχίες είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στην αποψινή αναμέτρηση με την Φενερμπαχτσέ (21:30, ΔΤ) στο ΣΕΦ στην πρεμιέρα του Top 16 της Ευρωλίγκας. 
Οι «ερυθρόλευκοι», που προχθές απόκτησαν τον Μάρντι Κόλινς έως το τέλος της σεζόν, για να καλύψουν το κενό του τραυματία, Εϊσι Λο, θέλουν να κάνουν ποδαρικό με νίκη στο 2014 (εάν τα καταφέρουν θα διατηρήσουν το αήττητο στη διοργάνωση και με τη Ρεάλ θα έχουν 11/11), απέναντι στην ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, που στην πρώτη φάση της διοργάνωσης έδειξε ότι μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά. 

Δεδομένων των πολλών απουσιών που υπάρχουν ο Κόλινς θα συμπεριληφθεί στην 12άδα των Πειραιωτών κι ανάλογα με την εξέλιξη του ματς μπορεί να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.
Οι τραυματίες Μπρέντ Πετγουέι και Εϊσι Λο είναι τα προβλήματα που υπάρχουν για το Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος ποντάρει πολλά στο Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός δεν έπαιξε με τον ΚΑΟΔ και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε, ωστόσο, είναι πανέτοιμος καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις