Μπάσκετ: Δύσκολη νίκη με Νέα Κηφισιά ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 21:01
UPD:23:54
Icon/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Πολύ δύσκολη νίκη επί της Νέας Κηφισιάς με 69-64 πήρε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Μέχρι το 35΄ η ομάδα των βορείων προαστίων κόντραρε στα ίσια τους «ερυθρόλευκους» (59-58), αλλά όσο το ματς έφτανε  προς το τέλος η εμπειρία των παικτών του Ολυμπιακού και η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων έγγειραν την πλάστιγγα του αγώνα υπέρ των γηπεδούχων.

Ο Ολυμπιακός, που δύο 24ωρα νωρίτερα είχε κάνει μεγάλη εμφάνιση με την Φενερμπαχτσέ βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο με 33-32 και χρειάστηκε να «πατήσει γκάζι» στην επανάληψη και ιδιαίτερα στα τελευταία πέντε λεπτά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο «ενεργοποιήθηκε» και ο Βασίλης Σπανούλης, προκειμένου να δώσει περισσότερη ενέργεια στους Πειραιώτες.

Ντάνστον (12), Σκούκας (15), Πρίντεζης (12), Σπανούλης (13) ήταν οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού, ενώ ο Κρόκερ με 15 πόντους και ο Κακιούζης με 13 ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Κηφισιάς, που με τέτοιες εμφανίσεις δεν υπάρχει περίπτωση να υποβιβαστεί.

Στο ξεκίνημα του αγώνα τραυματίστηκε ο Σίμονς στο μάτι και για προληπτικούς λόγους δε συνέεχισε, ενώ 9 λεπτά πριν το τέλος ο Λοτζέσκι αποχώρησε από το παιχνίδι καθώς τους γύρισε ο αστράγαλος. Αύριο θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις