Μπάσκετ: Δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο ο Παναθηναϊκός

Κυριακή, 05 Ιανουαρίου 2014 10:31
UPD:16:08
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει βρει ρυθμό, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο Top 16 της Ευρωλίγκας επί της Αρμάνι Μιλάνο και είναι το μεγάλο φαβορί για το «δίποντο», που θα διατηρήσει την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

A- A A+

Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, θα ρίξουν σήμερα την «αυλαία» στην 12η αγωνιστική (προτελευταία του πρώτου γύρου) του πρωταθλήματος της Α1.

Την αρχή θα κάνουν οι «πράσινοι», που έχουν σαφώς την πιο δύσκολη αποστολή απέναντι στο Ρέθυμνο στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» της κρητικής πρωτεύυσας (16:00, Novasports3). Ο Παναθηναϊκός έχει βρει ρυθμό, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο Top 16 της Ευρωλίγκας επί της Αρμάνι Μιλάνο και είναι το μεγάλο φαβορί για το «δίποντο», που θα διατηρήσει την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη στο ρετιρέ της βαθμολογίας. 

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τη Νέα Κηφισιά (19:15, δημόσια τηλεόραση). Δύο 24ωρα μετά την εξαιρετική τους εμφάνιση επί της Φενερμπαχτσέ στην Ευρωλίγκα, οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να «άφησαν πίσω» τις ήττες από Παναθηναϊκό και ΚΑΟΔ και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να επικρατήσουν. Άλλωστε, για το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα η νίκη είναι «μονόδρομος» εάν θέλει να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες που έχουν απομείνει για την κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις