Μπάσκετ Α1: Νίκες για ΠΑΟΚ, Κολοσσό και Ελευσίνα

Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 18:39
UPD:18:42
EUROKINISSI/ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Μόλις για 12 λεπτά κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι να αντέξουν στο ρυθμό του ΠΑΟΚ.

A- A A+

Την παραμικρή αντίσταση δεν συνάντησε ο ΠΑΟΚ για να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ηλυσιακού, τον οποίο συνέτριψε 84-49 στην Πυλαία στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, σημείωσε την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα και συνεχίζει την προσπάθειά για είσοδο στην τετράδα, ενώ ο Ηλυσιακός παραμένει ουραγός.

Μόλις για 12 λεπτά κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι να αντέξουν στο ρυθμό του ΠΑΟΚ, αφού μετά το 21-22 στο 11:30 οι Θεσσαλονικείς δεν ξανακοίταξαν πίσω τους. Μεγάλος πρωταγωνίστης των γηπεδούχων ο Πέιν με 24 πόντους και 9 ριμπάουντ, συνεπικουρούμενος από τους Μπόγρη (10π., 9ρ.), Τσαϊρέλη (14π., 8ρ.), ενώ ο Κούπερ μοίρασε 10 ασίστ. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΧΆΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΎΛΑΣ

Ο παίκτης του Ίκαρου Γιάννης Γκαγκαλούδης (Α) οδηγεί την μπάλα στο αντίπαλο καλάθι.

Στο ντέρμπι ουραγών ο Κολοσσός επικράτησε 70-64 στη Ρόδο του Ίκαρου Χαλκίδας, καθώς με αντεπίθεση διαρκείας στο β΄ ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη κατάφερε να ανατρέψει διαφορά 18 πόντων και να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. 

Με τη συμπλήρωση 37 λεπτών οι γηπεδούχοι πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά 64-63, επτά σερί πόντοι του Τσάμη έφεραν στο σκορ στο 68-64 και η κατάσταση είχε πια αντιστραφεί και με κορυφαίους τους Τσάμη, Σμιθ, Στεφανίδη, οι οποίοι πέτυχαν από 15 πόντους, ο Κολοσσός έφτασε στη νίκη.

EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Πανελευσινιακός επιβλήθηκε 73-67 του ΚΑΟ Δράμας.

Νίκη παραμονής πέτυχε ο Πανελευσινιακός που επιβλήθηκε 73-67 του ΚΑΟ Δράμας στην Ελευσίνα. Με τέσσερις παίκτες να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση.

Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα κράτησε άνετα το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του ματς, απέναντι στον ΚΑΟΔ που δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το ψυχολογικό πλεονέκτημα που του έδινε η εντυπωσιακή νίκη επί του Ολυμπιακού την περασμένη εβδομάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις