Μπάσκετ Α1: Έφτασε στις 22 νίκες και συνεχίζει ο Ολυμπιακός

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 20:50
UPD:15/12/2013 00:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο παίκτης του ΟΣΦΠ Κώστας Σλούκας (Α) οδηγεί τη μπάλα στο αντίπαλο καλάθι ενώ πιέζεται από τον παίκτη των Τρικάλων Φούντα (Δ) κατά τη διάρκεια του αγώνα ΟΣΦΠ-ΤΡΙΚΑΛΑ για το Πρωτάθλημα Basket League στο ΣΕΦ.

A- A A+

Σκορ και θέαμα πρόσφερε για ακόμη ένα βράδυ στην Α1 ο Ολυμπιακός, που νίκησε 84-45 τα Τρίκαλα στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και αύξησε το αήττητο φετινό σερί του, σε Ελλάδα και εξωτερικό, στις 22 νίκες. 

Αυτή τη φορά οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν και τις αμυντικές αρετές τους, καθώς δέχθηκαν μόλις επτά πόντους στην πρώτη περίοδο και οκτώ στη δεύτερη, διάστημα στο οποίο θα μπορούσαν να έχουν εκτοξεύσει τη διαφορά ακόμη και πιο μακριά από τους 30 πόντους αν δεν «φρέναραν».

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε σοβαρή κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν πολύ μεγάλη.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χρησιμοποίησε τον Βασίλη Σπανούλη μόλις για επτά λεπτά, διένειμε το χρόνο συμμετοχής και είδε τον Πρίντεζη να κυριαρχεί απόλυτα μέσα στη ρακέτα, τον Σίμονς να... μοιράζει τάπες (5) και τον Περπέρογλου να εξακολουθεί να βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα.

Από τους φιλοξενούμενους, που ολοκλήρωσαν το ματς με 1/19 τρίποντα, διασώθηκε ο Εβανς με 12 ριμπάουντ, τα πέντε επιθετικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις