Μπάσκετ Α1: Σε Πυλαία και Χαλκίδα το ενδιαφέρον

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013 11:26
UPD:15:40
ICON /ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Με θεωρητικά εύκολες αποστολές συνεχίζουν οι «αιώνιοι» κατά την 9η αγωνιστική στην Α1 Ανδρών, η αυλαία της οποίας ανοίγει σήμερα με τέσσερις αναμετρήσεις, θα συνεχιστεί αύριο με άλλες δύο και θα κλείσει τη Δευτέρα με το παιχνίδι της Ρόδου μεταξύ του Κολοσσού και του Παναθηναϊκού.

Σήμερα, ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός υποδέχεται τα Τρίκαλα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας φιλοδοξώντας να αυξήσει σε 22 το ρεκόρ των συνεχών νικών που έχει σημειώσει από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου, διατηρώντας ταυτόχρονα το αήττητό του, σε όλες τις διοργανώσεις.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο στην Πυλαία, καθώς «Δικέφαλος» και «κυανέρυθροι» δείχνουν μέχρι στιγμής ότι είναι οι ομάδες που θα παλέψουν για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα, πίσω από τους «αιωνίους».

Σημαντικός αγώνας επίσης στην προσπάθεια που καταβάλλουν για παραμονή στην κατηγορία, είναι αυτός που θα ανοίξει την «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής, με τον ουραγό Ίκαρο να φιλοξενεί στη Χαλκίδα το «συγκάτοικό» του στην τελευταία θέση της κατάταξης, Ηλυσιακό, ενώ στο ο Απόλλωνας θα υποδεχθεί στην Πάτρα τον ΚΑΟ Δράμας.

Το σημερινό πρόγραμμα:

16.00   Ίκαρος Χαλκίδας-Ηλυσιακός  
17.00   Απόλλων Π.-ΚΑΟΔ            
18.00   ΠΑΟΚ-Πανιώνιος             
19.00   Ολυμπιακός-Τρίκαλα          

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις