Μπάσκετ: Η Κηφισιά την έκπληξη, ο Ολυμπιακός έφτασε στις 20 νίκες

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 18:37
UPD:18:45
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο παίκτης του ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑ Κηφισιάς Σάσα Βασίλιεβιτς σε πανηγυρίζει κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ - ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα Basket League στο Κλειστό Κηφισιάς. Ο αγώνας έληξε με σκορ 95-86 υπέρ της Κηφισιάς.

A- A A+

Τεράστια νίκη επί του ΠΑΟΚ πέτυχε η Νέα Κηφισιά, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1. Ματς-θρίλερ έγινε στη Δράμα, όπου ο ΚΑΟΔ επιβλήθηκε 83-82 του Ρεθύμνου, ενώ ο Πανιώνιος επιβλήθηκε με 73-66 του Κολοσσού Ρόδου. Επέκτεινε το σερί του ο Ολυμπιακός (20 νίκες) με το 101-63 επι του Πανελευσινιακού.

 

Κανένα πρόβλημα απέναντι στον Πανελευσινιακό δεν είχε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν εκτός έδρας με 101-63 κι έφτασαν τις 20 διαδοχικές νίκες (9Χ9 στην Α1) σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις που συμμετέχουν από την έναρξη της σεζόν. Με...κεκτημένη ταχύτητα από τη μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέτυχε και νέα κατοστάρα, έχοντας για κορυφαίο της παίκτη το Γιώργο Πρίντεζη, που «σταμάτησε» στους 24 πόντους. Με τη νίκη τους αυτή οι Πειραιώτες παραμένουν η μοναδική αήττητη ομάδα στην Α1 μετά από 9 αγωνιστικές.
 

Με ηγέτες τους Κρόκερ και Βασίλιεβιτς, που πέτυχαν από 29 και 24 πόντους αντίστοιχα, η Νέα Κηφισιά υποχρέωσε τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη εφετινή του ήττα με 95-86. Για την ομάδα των βορείων προαστίων ήταν η 2η νίκη μετά από εννέα παιχνίδια, χάρις στην οποία πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού. 

«Φρένο» στο μικρό σερί των τριών διαδοχικών νικών που είχε ο Κολοσσός Ρόδου έβαλε ο Πανιώνιος. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιβλήθηκε με 73-66 στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Κάρτερ, που τελείωσε τον αγώνα με 21 πόντους. 

Μετά από 3 σερί ήττες ο ΚΑΟ Δράμας επέστρεψε στις νίκες. Μετά από αγώνα που «έσπασαν καρδιές» η μακεδονική ομάδα επικράτησε στην έδρα της του Ρεθύμνου με 83-82. Οι γηπεδούχοι είχαν τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, με κορυφαίο τον Τζόουνς που πέτυχε 19.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις