Μπάσκετ: Ολοταχώς για την 20η νίκη ο Ολυμπιακός

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013 09:54
UPD:15:42
ICON/ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ
A- A A+

Την 20η του νίκη σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις από την έναρξη της περιόδου είναι έτοιμος να πετύχει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανελευσινιακό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α1.

Μετά την εντυπωσιακή του νίκη στο Μόναχο επί της Μπάγερν, ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν προβλέπεται να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην ομάδα της Ελευσίνας, που μάχεται για να κρατηθεί στην κατηγορία. Οι Μπέγκιτς και Πρίντεζης, που δεν αγωνίστηκαν στο ευρωπαϊκό ματς,λόγω τιμωρίας, επιστρέφουν στην 12άδα των «ερυθρόλευκων».

Αμφρίρροπα είναι τα άλλα τρία ματς του σημερινού «κυρίως μενού» της αγωνιστικής. Ο ΚΑΟΔ υποδέχεται στη Δράμα το Ρέθυμνο, που έχει ένα μικρό προβάδισμα, ωστόσο, οι γηπεδούχοι έχουν αποδείξει ότι στην έδρα τους είναι ικανοί για όλα. Στο Ζηρίνειο της Κηφισιάς η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος προέρχεται από τη συντριβή στην Τουρκία από την Άνκαρα στο πλαίσιο του EuroCup.

Τέλος, ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει στην έδρα του τον Κολοσσό Ρόδου, με στόχο να βάλει stop στο σερί των τριών διαδοχικών νικών που έχει η ομάδα του «σμαραγδένιου νησιού».

Το πρόγραμμα:: ΚΑΟΔ-Ρέθυμνο 16:00, Νέα Κηφισιά-ΠΑΟΚ 16:00, Πανιώνιος-Κολοσσός Ρόδου 16:00, Πανελευσινιακός-Ολυμπιακός 17:00 NS3.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις