Μπάσκετ Α1: Εύκολες αποστολές για τους «αιώνιους»

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013 10:15
UPD:20:52
EUROKINISSI/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Θεωρητικά εύκολες αποστολές έχουν οι «αιώνιοι» στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται η Α1 μπάσκετ των Ανδρών.

Ο πρωταθλητής και πρωτοπόρος Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Δευτέρα στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων τον ουραγό Ίκαρο Χαλκίδας, την τεχνική ηγεσία του οποίου ανέλαβε μεσοβδόμαδα ο Άρης Λυκογιάννης.

Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή, αφού σε απόσταση ενός βαθμού ακολουθεί ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναμετράται την Κυριακή στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό και θα προσπαθήσει να διευρύνει το εφετινό αήττητο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο ΠΑΟΚ θα παίξει αύριο στο «Ζηρίνειο» με την ΑΕ Νέας Κηφισιάς, ο Πανιώνιος φιλοξενεί την ίδια ημέρα τον Κολοσσό Ρόδου στη Νέα Σμύρνη, ενώ ο ΑΓΟ Ρεθύμνου δοκιμάζεται στη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ.

Η «αυλαία» της 9ης αγωνιστικής ανοίγει σήμερα στο Αλεξάνδρειο, όπου ο Άρης υποδέχεται τον Ηλυσιακό (16:00), ενώ στο άλλο παιχνίδι τα Τρίκαλα, που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, φιλοξενούν στις 19:15 τον Απόλλωνα Πατρών.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις