Μίτσελ: «Φανταστική νίκη»

Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 22:42
UPD:22:44
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ.

A- A A+

Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του, και πως να μην ήταν άλλωστε, εμφανίστηκε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

«Σίγουρα, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Θέλαμε να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο για το καλό παιχνίδι που έκανε ο Παναθηναϊκός κι επειδή το ματς σταματούσε κάθε πέντε λεπτά. Ήμασταν σταθεροί στην άμυνα κι εκμεταλλευτήκαμε τον Κώστα Μήτρογλου. Είναι μια φανταστική νίκη. Όλα αυτά που ήταν γύρω γύρω από το ντέρμπι αυτή τη βδομάδα ήταν εξαιρετικά», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

«Νιώθω πολύ ικανοποιημένος και περήφανος για τους παίκτες μου. Έπρεπε να παίξουμε με διαφορετικό τρόπο και το κάναμε τέλεια. Οι δύο στόπερ ήταν εξαιρετικοί, όπως και οι δύο μπακ. Δεν επέτρεψαν ευκαιρίες στον αντίπαλο. Όταν λέμε ότι πρέπει να παίζουμε σαν ομάδα, σήμερα ήταν ένα καλό παράδειγμα. Δεν είπαμε ποτέ όχι στη νίκη και τα καταφέραμε», πρόσθεσε.

Ο Μίτσελ είχε πάντως καλά λόγια και για την αντίπαλη ομάδα, καθώς παραδέχθηκε ότι «προσπάθησαν οι παίκτες μας αλλά δούλεψε πολύ καλά κι ο Παναθηναϊκός. Δεν θα έλεγα ότι έπαιξαν οι παίκτες μας άσχημα, αλλά ότι ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλή δουλειά και δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Όσο για τις δικές του κινήσεις στη «σκακιέρα» του αγώνα, επισήμανε πως «στο ρόστερ μας έχουμε διαφορετικές επιλογές, ακόμα και για αλλαγή του συστήματος. Με τον Βάις είχαμε βάθος και ο Γιαταμπαρέ έδωσε ''σπρώξιμο'' μπροστά. Ο Φουστέρ έμεινε λίγο πιο ελεύθερος, αντέχει πάντα όλο τον αγώνα και βρήκε τη στιγμή να κάνει τη φάση».

Ο Ισπανός τεχνικός ρωτήθηκε για την ατμόσφαιρα και τις πολλές διακοπές. «Σίγουρα ήταν αρνητικό για τις δύο ομάδες οι διακοπές, αλλά καταφέραμε να πάρουμε αυτή τη νίκη», απάντησε και δήλωσε για άλλη μία φορά την ικανοποίησή του για την άμυνα του Ολυμπιακού: «Θεωρώ ότι οι αμυντικοί μας ήταν πολύ σταθεροί σήμερα απέναντι σε δύο επιθετικούς όπως είναι ο Μπεργκ και ο Φιγκερόα. Αυτοί οι δύο παίκτες δεν είναι εύκολο να τους παίξεις άμυνα και δεν έκαναν σουτ στο τέρμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις