Αναστασίου: «Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμαστε»

Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2013 23:12
UPD:23:12
A- A A+

Απογοητευμένος από την εξέλιξη και το τελικό αποτέλεσμα του ντέρμπι ήταν ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος θεωρεί ότι το σκορ δεν είναι αντιπροσωπευτικό της προσπάθειας που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμαστε από το συγκεκριμένο αγώνα. Εγκλωβίσαμε τον αντίπαλο, ήμασταν καλύτεροι με εξαίρεση μια στημένη φάση όπου έκανε κεφαλιά ο Μήτρογλου. Είμαστε μία ομάδα που ακόμη μαθαίνει, είναι κρίμα για τα παιδιά που δεν πήραν αυτό που άξιζαν», είπε ο προπονητής των «πρασίνων».

«Ευτυχώς τελείωσε το ματς. Ήταν ένα ντέρμπι, είχαμε ένα πλάνο και ξέραμε τον αντίπαλο. Προσπαθήσαμε να εγκλωβίσουμε τα ατού του Ολυμπιακού, ειδικά στα στημένα και νομίζω ότι σε όλη τη διάρκεια με εξαίρεση στα πρώτα 20λεπτα που δείξαμε φόβο, είχαμε τον έλεγχο. Εμείς είχαμε τις ευκαιρίες με τον Πράνιτς, τον Φιγκερόα, τον Τριανταφυλλόπουλο, αλλά σε ένα τέτοιο ματς όταν δεν βάζεις γκολ δεν θα πρέπει να το χάσεις», πρόσθεσε.

«Μια κακή στιγμή και δεχθήκαμε το γκολ και χάσαμε, ενώ δεν το αξίζαμε. Από τα παιδιά δεν έχω κανένα παράπονο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και στον κόσμο για την στήριξη και για το χειροκρότημα στο τέλος παρά την ήττα. Η ομάδα που άξιζε να κερδίσει ήταν ο Παναθηναϊκός. Δημιουργήσαμε καλύτερες ευκαιρίες και πληρώσαμε μία φάση. Σήμερα θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν ήρθε. Συνεχίζουμε έχουμε δουλειά μπροστά μας και αδυναμίες και θέλουμε σε κάθε ματς να είμαστε καλύτεροι», συμπλήρωσε. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις