Σούπερ Λίγκα: Νέα απώλεια για Παναθηναϊκό, 1-1 με Πλατανιά

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 22:20
UPD:22:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Οι παίκτες του Πλατανιά πανηγυρίζουν το γκολ που πέτυχαν.

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός έχασε άλλους δύο βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, αναδειχθείς ισόπαλος 1-1 του Πλατανιά στα Χανιά, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλοί και απείλησαν τον αντίπαλό τους με ήττα, καθώς κρατούσαν το 1-0 (45΄ Ναζλίδης) έως το 81ο λεπτό, οπότε ισοφάρισε ο Ατζαγκούν. Ύστερα από τέσσερις αναμετρήσεις οι «πράσινοι» έχουν μείνει επτά βαθμούς πίσω από την κορυφή, με τη χρονιά να μην εξελίσσεται καλά γι΄ αυτούς από το ξεκίνημά της.

Η σωστή πίεση των παικτών του Πλατανιά απέδωσε καρπούς, αφού δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας από τον Παναθηναϊκό. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως καλές ευκαιρίες δεν υπήρχαν καθώς οι επιθετικές προσπάθειες εκατέρωθεν κατέληγαν, συνήθως, σε μακρινά και άστοχα σουτ.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Ο Θωμάς Ναζλίδης του Πλατανιά σκοράρει εναντίον του Παναθηναϊκού

Στο 19ο λεπτό και ύστερα από λάθος του Νάνο η μπάλα έφτασε στον Γουνδουλάκη. Αυτός σέντραρε στον Τόρες, που πήρε την κεφαλιά αλλά αστόχησε. Στο 23΄ ο Ιντζίδης βρήκε τον Γουνδουλάκη στη μεγάλη περιοχή, όμως ο έμπειρος μέσος δεν πλάσαρε σωστά, στο 29΄ ο Καπίνο μπλόκαρε το σουτ του Ναζλίδη, αλλά στο 45ο λεπτό η ομάδα των Χανίων άνοιξε το σκορ, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Ναζλίδης πρόλαβε την έξοδο του Καπίνο και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ειρωνεία για τον Παναθηναϊκό: ο σκόρερ ήταν να αντικατασταθεί πριν την εκτέλεση του κόρνερ γιατί ένιωθε ενοχλήσεις στο πόδι, όμως όχι μόνο έμεινε στον αγωνιστικό χώρο αλλά «εκτέλεσε» τους «πράσινους» και στο 46΄ έδωσε τη θέση του στον Μοράλ! Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έπρεπε να γίνει πιο επιθετική για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και με αυτό το πνεύμα επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο για το δεύτερο ημίχρονο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο Ατζαγκούν του Παναθηναϊκού (Δ) πανηγυρίζει το γκολ της ισοφάρισης.

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να φτάνουν πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή αλλά σημαντικές ευκαιρίες δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν. Μάλιστα, ήταν ο Πλατανιάς που απείλησε πρώτος και με δεύτερο γκολ, αλλά ο Καπίνο εξουδετέρωσε σωτήρια το σουτ του Γουνδουλάκη στο 71΄. Έξι λεπτά αργότερα οι Κρήτες έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία, με τον Τόρες να πλασάρει άουτ από πλεονεκτική θέση. Αντί για το 2-0 έγινε όμως το 1-1, με το νεαρό Νιγηριανό Ατζαγκούν να σημειώνει το πρώτο τέρμα του στο ελληνικό πρ

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις