Σούπερ Λίγκα: Μοιράστηκαν βαθμούς, Άρης και Λεβαδειακός

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 17:53
UPD:18:16
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο Ανδρέας Τάτος του Άρη (Δ) και ο Εμμανουέλ Κονέ του Λεβαδειακού (Α) μάχονται για την κατοχή της μπάλας.

A- A A+

Χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές παρέμειναν Άρης και Λεβαδειακός. Το τελικό 1-1 ικανοποίησε μόνο τους Βοιωτούς, οι οποίοι τα τελευταία 15 λεπτά έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Κονέ.

Η αλλαγή προπονητή στον πάγκο των γηπεδούχων δεν έφερε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Παρά την έλευση του Μιλίνκοβιτς οι «κίτρινοι» το μόνο που κατάφεραν ήταν να πάρουν τον πρώτο πόντο μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες που είχαν. Χωρίς νίκη έμεινε και ο Λεβαδειακός, που πρόσθεσε τη δεύτερη ισοπαλία στο ενεργητικό του, μετά το εντός έδρας 2-2 της πρεμιέρας με τον Πανθρακικό.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στα πρώτα 45 λεπτά, ωστόσο, δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή του. Οι Θεσσαλονικείς έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ουντότζι στο 43΄, με τον Αφρικανό να πλασάρει και το Στρατηλάτη να κρατάει το μηδέν για τους Βοιωτούς. Από την πλευρά της η ομάδα του Τάκη Λεμονή προσπάθησε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της κι ενδιαφέρθηκε λιγότερο για να απειλήσει επιθετικά και στον τομέα αυτό τα κατάφερε.

Το δεύτερο μέρος ήταν εντελώς διαφορετικό. Οι γηπεδούχοι μπήκαν με διάθεση να πετύχουν πρώτοι το γκολ, αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 53ο λεπτό. Από κόρνερ του Κονέ η μπάλα έφτασε στον Καπό, ο οποίος νίκησε το Διούδη κι έδωσε προβάδισμα στο Λεβαδειακό. Άμεση ήταν η απάντηση του Άρη. Με τον καλύτερό τους παίκτη στο γήπεδο, τον Ουντότζι, οι «κίτρινοι» έφτασαν στην ισοφάριση στο 58ο λεπτό. Ο Αφρικανός μπήκε στην περιοχή και από πλάγια πλάσαρε υποδειγματικά το Στρατηλάτη για να «γράψει» το 1-1.

Δεκαπέντε λεπτά πριν τη λήξη του ματς οι φιλοξενούμενοι έμειναν με παίκτη λιγότερο στο ματς, καθώς ο Σπάθας απέβαλλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Κονέ, ο οποίος είχε ένα διαπληκτικό με τον Τάτο. Σωστή η απόφαση του Πειραιώτη ρέφερι, μόνο που θα έπρεπε να είχε κάνει το ίδιο και με το μέσο του Άρη.

Παρά την αριθμητική της υπεροχή η ομάδα του Μιλίνκοβιτς δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της νίκης κι έτσι έμεινε χωρίς «τρίποντο» στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις