Σούπερ Λίγκα: Έφυγε με βαθμό από τη Νέα Σμύρνη ο Πανθρακικός

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 20:05
UPD:20:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο Παύλος Μητρόπουλος του Πανιωνίου (Α) μάχεται για την μπάλα με τον Ιγκόρ ντε Σόουζα του Πανθρακικού (Δ).

A- A A+

Μοιράστηκαν τους βαθμούς στη Νέα Σμύρνη Πανιώνιος και Πανθρακικός, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Η ομάδα της Θράκης προηγήθηκε με τον Ιγκόρ στο 36΄ και κράτησε το 0-1 ως το 86΄, όταν ο Λαμπρόπουλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αν εξαιρεθεί μια κεφαλιά του Αραβίδη στο 9ο λεπτό, που πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ο Πανθρακικός ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και απείλησε τους γηπεδούχους στο 10΄, με το πλασέ του Τζάνη να εξουδετερώνεται από τον Γιαννακόπουλο και στο 15΄, με τον Κάσες να μην πιάνει καλά το σουτ από πολύ πλεονεκτική θέση.

Τελικά, το 0-1 ήρθε στο 36ο λεπτό προκειμένου να αποδώσει δικαιοσύνη για το διάστημα που είχε προηγηθεί: ο Ιγκόρ έκλεψε την μπάλα από τον Λαμπρόπουλο και φτάνοντας απέναντι από τον Γιαννακόπουλο πλάσαρε υποδειγματικά στη δεξιά γωνία.

Οι «κυανέρυθροι» προσπάθησαν να αντιστρέψουν την κατάσταση στην επανάληψη, ξεκινώντας δυνατά και πιέζοντας τους «Ακρίτες». Έτσι, στο 48΄ μετά από κόντρες στην περιοχή ο Ντούνης έπιασε το βολέ, αλλά ο Σέρεμετ έπεσε και απέκρουσε στην αριστερή γωνία, ενώ στο 63΄ ο Αραβίδης είχε ένα άστοχο σουτ από καλή θέση.

Τελικά η πίεση του Πανιωνίου απέφερε καρπούς στο 86΄, όταν σε εκτέλεση κόρνερ ο Λαμπρόπουλος τιμώρησε το δισταγμό του Σέρεμετ στην έξοδο και ισοφάρισε με κεφαλιά, χαρίζοντας το βαθμό στην ομάδα του.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μάλιστα, οι γηπεδούχοι παραλίγο να φτάσουν στη νίκη, όταν ο Ντούνης σούταρε από κοντά, αλλά ο Σέρεμετ απέκρουσε σε κόρνερ κάνοντας την επέμβαση του αγώνα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις