Σούπερ Λίγκα: Μοιρασιά για ΟΦΗ και Αστέρα στο «Γεντί Κουλέ»

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013 20:08
UPD:20:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο Γιώργος Ζησόπουλος του Αστέρα Τρίπολης (Δ) και ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης του ΟΦΗ (Α) μάχονται για την κατοχή της μπάλας.

A- A A+

Χωρίς νικητή έληξε η μάχη στο «Γεντί Κουλέ» ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τις ομάδες να μένουν στο 1-1 χάρις στα γκολ των Περογαμβράκη (63΄) και Ναβάρο (36΄).

Δύο σουτ του Λουτσιάνο Γκαλέτι, στο 3ο και 8ο λεπτό (φάουλ) δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Ερνάντεζ, ο οποίος μπλόκαρε, ενώ στο 10΄ ο Ζε Εντουάρντο είδε να «στρώνεται» μπροστά του η μπάλα αλλά σούταρε άουτ.

Με την πάροδο του χρόνου, όμως, οι Αρκάδες βρήκαν τα πατήματά τους και άρχισαν να δείχνουν τις διαθέσεις τους. Στο 12΄ ο Δασκαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γκοϊάν, ενώ στο 14΄ ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ επενέβη και πάλι αποτελεσματικά, στο κόρνερ του Γκρατσίνι.

Στο 25΄ ο Βενεζουελάνος γκολκίπερ του Αστέρα έκανε μεγάλη διπλή απόκρουση, αρχικά στο σουτ του Περογαμβράκη και στη συνέχεια στην προσπάθεια του Ζε Εντουάρντο.

Τελικά, η πελοποννησιακή ομάδα άνοιξε το σκορ στο 36ο λεπτό σε μια από τις γνωστές, «φαρμακερές» αντεπιθέσεις της: ο Ντε Μπλάσις έφυγε στην κόντρα και βρήκε τον Ναβάρο, που πέρασε την μπάλα πάνω από τον Δασκαλάκη για το 0-1.

Στο 63΄ ο ΟΦΗ έφτασε στην ισοφάριση με πανομοιότυπο τρόπο, όταν σε δική του αντεπίθεση ο Παπάζογλου βρήκε τον Περογαμβράκη, που έκανε το 1-1 ενάντια στη ροή που είχε ως εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι.

Στο εναπομείναν διάστημα η ομάδα του Τσιώλη προσπάθησε για το νικητήριο γκολ και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία για το 1-2 στο 82ο λεπτό, με τον Μπαράλες να «σημαδεύει» το οριζόντιο δοκάρι του Δασκαλάκη μετά τη σέντρα του Κάφα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις