Νικήτρια η Ξάνθη στο ντέρμπι της Θράκης

Η ομάδα του Καραγεωργίου επικράτησε του Πανθρακικού 1-0
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 21:19
UPD:22:46
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι παίκτες της Ξάνθης πανηγυρίζουν κατά την διάρκεια του αγώνα Ξάνθη - Πανθρακικός για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague στο Αθλητικό Κέντρο SKODA Ξάνθη στα Πηγάδια Ξάνθης.

A- A A+

Την πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα κατέγραψε η Ξάνθη, επικρατώντας του Πανθρακικού με 1-0 στο θρακιώτικο ντέρμπι, χάρις στο γκολ που σημείωσε ο Εστέμπαν Σολάρι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα και μόλις στο 3ο λεπτό κατέγραψαν την πρώτη καλή στιγμή τους στο ματς, με την κεφαλιά του Σολάρι να περνά ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουτσόπουλου.

Στο 15΄ ένα δυνατό σουτ του Ιγκόρ πέρασε άουτ για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 30΄ ο Μπέρτος ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση (κόρνερ) τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού.

Η ομάδα της Κομοτηνής ανέβασε την απόδοσή της προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και απείλησε σε δύο περιπτώσεις, αρχικά με μια κεφαλιά του Μακροδημήτρη στο 34΄ και στη συνέχεια με το ωραίο σουτ του Μπαϊκαρά στο 44΄, που έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τσέμα.

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, κι ενώ ο Έμποου στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο με κάταγμα στα πλευρά από σύγκρουση με τον Μάνταλο, οι παίκτες του Καραγεωργίου έφτασαν στο 1-0, με τον Σολάρι να σκοράρει σε σχεδόν άδεια εστία από το γύρισμα του Μαρίν.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο για να «χτυπήσουν», απέναντι στον Πανθρακικό που είχε την κατοχή και κυκλοφορούσε την μπάλα, αλλά αδυνατούσε να μπει στην αντίπαλη περιοχή, με την καλά οργανωμένη Ξάνθη να παίρνει τελικά μια άνετη νίκη. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις