Προσπάθεια για ανάταση ηθικού από τον Γ. Αλαφούζο

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ μίλησε σήμερα στους «πράσινους» για το χθεσινό 0-3
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 12:29
UPD:12:30
ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Τη χθεσινή παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου στα αποδυτήρια του γηπέδου της Νέας Σμύρνης ακολούθησε νέα επίσκεψη του προέδρου της ΠΑΕ, αυτή τη φορά στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κορωπί.

Ο πρώτος τη τάξει παράγοντας των «πρασίνων» επιχείρησε και σήμερα να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές, μετά το χθεσινό βαρύ 0-3 από τον Πανιώνιο, καθώς η καλή ψυχολογία αποτελεί βασικό παράγοντα για να συνέλθουν σύντομα οι παίκτες μετά από μια τέτοια ήττα.

Ο κ. Αλαφούζος υπογράμμισε στο λόγο του ότι η ομάδα θα πρέπει να ξεχάσει το συντομότερο δυνατόν το χθεσινό αγώνα, να ανασυνταχθεί και να κοιτάξει το μέλλον, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τη Βέροια το προσεχές Σάββατο.

«Οφείλουμε να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Η χθεσινή ήττα ήταν διδακτική. Ήταν μαγική εικόνα το 3-0, αλλά έγινε. Πρέπει να δούμε μπροστά και να γυρίσουμε σελίδα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τη Βέροια» τόνισε -μεταξύ άλλων- ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Εγώ σας πιστεύω. Φτιάχνουμε μια νέα, πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παραμείνουμε ενωμένοι για το στόχο που έχουμε. Σηκώστε το κεφάλι και συνεχίζουμε», πρόσθεσε ο κ. Αλαφούζος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις