Με ηγέτη τον Τσάβες ο ΠΑΣ 2-0 τον Απόλλωνα

Ο Αργεντινός άσος ήταν και σήμερα κορυφαίος του γηπέδου
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 21:13
UPD:22:41
Eurokinissi/ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ EUROKINISSI
A- A A+

Την πρώτη νίκη στη φετινή Σούπερ Λίγκα πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής χρειάστηκε μόνο ένα ημίχρονο για να νικήσει στους «Ζωσιμάδες» τον Απόλλωνα Σμύρνης 2-0, με γκολ των Τσάβες στο 23ο και Ιλιτς στο 43ο λεπτό.

Με τον Κρίστιαν Τσάβες να πραγματοποιεί και πάλι φανταστική εμφάνιση και να καθοδηγεί μαεστρικά τους γηπεδούχους, τα πράγματα έγιναν απλά για τον ΠΑΣ από το πρώτο κιόλιας μέρος.

Ο 26χρονος Αργεντινός μέσος έκανε σαφείς τις προθέσεις του μόλις στο 4΄, όταν πέρασε έξοχη πάσα στον Τσουκαλά το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Τζόρβας. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με μια καλή κεφαλιά (άουτ) του Πετρόπουλου στο 10΄, ενώ στο 12΄ ήταν και πάλι ο Τζόρβας που αρνήθηκε το γκολ, στον Κοροβέση αυτή τη φορά.

Στο 23ο λεπτό όμως ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας δεν κατόρθωσε να αποσοβήσει το «μιοραίο» για την εστία του, καθώς με άλλο ένα έξοχο γκολ, ο Τσάβες έγραψε το 1-0. Στο 34΄ ο Βελλίδης επενέβη σωτήρια στο σουτ του Μίνγκα, στο 36΄ ο Τζόρβας έπραξε το ίδιο στην προσπάθεια του Ίλιτς, με τον Σέρβο επιθετικό να παίρνει όμως τη ρεβάνς κάνοντας το 2-0 στο 43΄, από εκπληκτική ασίστ του «σεληνιασμένου» Τσάβες.

Στο δεύτερο 45λεπτο οι διορθωτικές κινήσεις του Βοσνιάδη δεν απέδωσαν, καθώς οι παίκτες του Παντελίδη, διατήρησαν την κατοχή της μπάλας, απειλώντας άμεσα με τους Τσάβες (52΄) και Ιλιτς (63΄), αλλά τα σουτ των δύο σκόρερ έστειλαν την μπάλα ελάχιστα έξω από το τέρμα του Τζόρβα, που στο 83΄ και το 91΄ χρειάστηκε να επέμβει στα εκτός περιοχής σουτ του Βίλα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις