Μοιρασιά για Πλατανιά και Αστέρα Τρίπολης στα Περιβόλια

Οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 σε ένα παιχνίδι με συγκινήσεις
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 21:16
UPD:22:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Φάση από τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Πλατανιάς για την 2η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολιών.

A- A A+

Ισόπαλοι 1-1 αναδείθηκαν Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης στα Χανιά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Ναζλίδη στο 3ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μπαράλες στο 47΄. 

Ο αγώνας πήρε άσχημη τροπή για τους Αρκάδες μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Λισγάρας όχι μόνο έκανε ανόητο πέναλτι στον Γιακουμάκη, που μετέτρεψε σε γκολ ο Ναζλίδης ένα λεπτό αργότερα, αλλά δέχθηκε την πρώτη κίτρινη, καταδικάζοντας οριστικά την ομάδα του επτά λεπτά αργότερα με τη δεύτερη κάρτα, πάλι για φάουλ στον Γιακουμάκη!

Ο Τσιώλης αναγκάστηκε να φέρει τον Πιπίνη δεύτερο στόπερ και τον Κοντοέ αριστερό μπακ, αφήνοντας τον Ουσέρο μόνο στο κέντρο, καθώς η αναπάντεχη αυτή εξέλιξη κατέστρεψε το σχεδιασμό του. Μοιραία, η ομάδα της Πελοποννήσου άρχισε να υστερεί στη δημιουργία και οι γηπεδούχοι πέρασαν έναν άνετο πρώτο 45λεπτο.

Αν και οι οιωνοί δεν ήταν με το μέρος του, εν τούτοις ο Αστέρας επιβεβαίωσε για πολλοστή φορά πόσο σκληροτράχηλη ομάδα είναι, φτάνοντας στην ισοφάριση δύο λεπτά μετά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου: ο Ναβάρο σέντραρε από δεξιά και ο Μπαράλες με καρφωτή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι «στα ίσα».

Στη συνέχεια ο Πλατανιάς ανέβασε την απόδοσή του, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 56΄ με τον Γουνδουλάκη (πλασέ άουτ) και στο 75΄ με τον Τόρες να στοχεί μόνος μπροστά από τον Ερνάντεζ, αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις