Η Καλλονή πέρασε με νίκη από το «Κλεάνθης Βικελίδης»

Η ομάδα της Λέσβου νίκησε 2-0 τον Άρη
Κυριακή, 25 Αυγούστου 2013 21:10
UPD:21:29
MotionTeam
A- A A+

Την έκπληξη που δεν κατόρθωσε να πετύχει στην πρεμιέρα εναντίον του Ολυμπιακού δημιούργησε σήμερα η Καλλονή, επικρατώντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» του Άρη 2-0 με γκολ των Αναστασιάδη στο 12ο και Γκαρσία στο 90ο λεπτό, καταγράφοντας έτσι την πρώτη νίκη της ιστορίας της στη Σούπερ Λίγκα και αφήνοντας τους «κίτρινους» χωρίς βαθμό.

Στο 12ο λεπτό η Καλλονή έγραψε ιστορία, σημειώνοντας το παρθενικό τέρμα της στην ανώτατη Εθνική κατηγορία. Το πέτυχε με κεφαλιά ο Αναστασιάδης ύστερα από εκτέλεση φάουλ και τραγική έξοδο του Διούδη και έμελλε να δώσει το πρώτο τρίποντο της ομάδας του στα «σαλόνια».
 
Με σωστή τακτική, όπως άλλωστε είχε δείξει από τον αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», η ομάδα της Λέσβου κρατούσε μακριά από την εστία του Σιδεράκη τους κινδύνους και δεν ανησύχησε παρά μόνο στο 29΄, όταν ο Τάτος μπερδεύτηκε με τον Πουλίδο στην κεφαλιά που επιχείρησαν και στο 39΄, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων εξουδετέρωσε το τετ α τετ του Μανιά.
 
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν για να φτάσουν στην ισοφάριση και στο 57΄ ο Πίντο πρόλαβε την τελευταία στιγμή, πριν ο Μανιάς κάνει την προβολή. Στο 67΄ η Καλλονή έφτασε μια ανάσα από το γκολ αλλά ο Καζάκης από πλεονεκτικότατη θέση δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την υπέροχη μπαλιά του Λεοζίνιο.
 
Στο υπόλοιπο διάστημα οι «νησιώτες» όχι μόνο δεν κινδύνεψαν αλλά στο τελευταίο λεπτό του αγώνα διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Γκαρσία, που σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις