«Κυανέρυθρος» θρίαμβος επί του Παναθηναϊκού

Ο Πανιώνιος κατανίκησε τους «πράσινους» στη Νέα Σμύρνη με 3-0
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013 23:26
UPD:23:55
ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγυρίζουν

A- A A+

Ο Πανιώνιος ολοκλήρωσε μια... καταστροφική για τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου ημέρα, καθώς λίγο μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν του Παναθηναϊκού με 3-0, υποχρεώνοντας νωρίς-νωρίς τους «πράσινους» στην πρώτη φετινή και μάλιστα βαριά ήττα τους.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης άνοιξε το σκορ με τον Αραβίδη στο 40ο λεπτό, για να διπλασιάσει στο 71΄ ο Κολοβός και το σκορ να λάβει την τελική μορφή του από το αυτογκόλ του Μαρινάκη στο 88΄. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Μέντες με δεύτερη κίτρινη.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ήλεγχε το ρυθμό, κυκλοφορούσε καλά την μπάλα αλλά επιθετικά ήταν ακίνδυνος, αφού αν εξαιρεθεί ένα φάουλ του Ντίνα στο 12ο λεπτό που έστειλε την μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Γιαννακόπουλου, οι «πράσινοι» δεν είχαν να επιδείξουν κάτι άλλο.

ICON PRESS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Το γκολ του Αραβίδη

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-0 στο 40ο λεπτό με ωραία ατομική προσπάθεια του Αραβίδη, που πέρασε τον Κουτρουμπή και με αριστερό σουτ νίκησε τον Καπίνο και άνοιξε το σκορ. Στο 60΄ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Μπεργκ από σέντρα του Μπαϊράμι έκανε την προβολή, όμως ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε και εν συνεχεία το σουτ του Καρέλη απομάκρυνε ο Παντίδος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟ Στέφανος Καπίνο αντιδρά απογοητευμένος αμέσως μετά το δεύτερο γκολ που δέχτηκε.

Κι ενώ οι φιλοξενούμενοι έδιναν μάχη για να ισοφαρίσουν, στο 71΄ ο Κολοβός πήρε την μπάλα στο ύψος της περιοχής και αριστερά, στριφογύρισε αποφεύγοντας τον Μαρινάκη και με έξυπνο πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 2-0, ενώ στο 88΄ ο Αραβίδης με σουτ, από σέντρα του Κούρντι, «υποχρέωσε» τον Μαρινάκη σε αυτογκόλ για το τελικό 3-0.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις