Πρόωρος τελικός, Μπάγερν-Μπαρτσελόνα, στα ημιτελικά

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 13:31
UPD:15:14
REUTERS/DENIS BALIBOUSE
A- A A+

Ο «ισπανικός εμφύλιος» αποφεύχθηκε στη σημερινή κλήρωση των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπάγερν Μονάχου θα αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα, ενώ η Μπορούσια Ντόρτμουντ θα παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναμφισβήτητα το ζευγάρι που δεσπόζει στα ημιτελικά είναι αυτό ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Γερμανίας και περσινής φιναλίστ του τελικού της διοργάνωσης, Μπάγερν και της Μπαρτσελόνα, η οποία είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι Βαυαροί έχουν αποδείξει εφέτος ότι είναι ομάδα που μπορεί να τα βγάλει πέρα με οποιονδήποτε αντίπαλο κι εφόσον περάσει στον τελικό αυτόματα θα έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει το κύπελλο.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK

Στο άλλο ζευγάρι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το αβαντάζ, αλλά η Ντόρτμουντ παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο και δεν έφτασε τυχαία στα ημιτελικά. Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει τη μεγάλη ευκαιρία να οδηγήσει τους «μερένγκες» στον τελικό του Λονδίνου, αρκεί η ομάδα του να παίξει σοβαρά και στα δύο παιχνίδια.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν επί γερμανικού εδάφους, στις 23 και 24 Απριλίου, και οι ρεβάνς στην Ισπανία στις 30 Απριλίου και 1η Μαϊου. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 25/5, στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις