«Λαχτάρισε» αλλά προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 23:48
UPD:23:48
REUTERS/ALBERT GEA

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους Ισπανούς να παίρνουν την πρόκριση χάρις στο εκτός έδρας 2-2.

A- A A+

Η Παρί Σεν Ζερμέν έφτασε κοντά στην έκπληξη αλλά άφησε ημιτελές το έργο της στο «Καμπ Νου», με συνέπεια να αποκλειστεί από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς να έχει χάσει από την Μπαρτσελόνα στους δύο μεταξύ τους αγώνες της προημιτελικής φάσης.

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τους Ισπανούς να παίρνουν την πρόκριση χάρις στο εκτός έδρας 2-2. Ο Κάρλο Αντσελότι παρέταξε μια ομάδα τακτικά άψογη, που με συνεχές τρέξιμο και αλληλοκαλύψεις  έκλεισε όλους τους διαδρόμους από τον άξονα και τα πλάγια, ενώ ευτύχησε να προηγηθεί με τον Παστόρε στο 50΄, σε μια πολύ ωραία εκδηλωμένη σντεπίθεση.

Αυτό ήταν… Ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε εσπευσμένα από τον Τίτο Βιλανόβα, ο Αργεντινός μπήκε στο γήπεδο και αίφνης το παιχνίδι της ομάδας του απέκτησε άλλη υπόσταση σε ποιότητα και δημιουργία. Από τα πόδια του κορυφαίου ποδοσφαιριστή στον πλανήτη ξεκίνησε στο 71ο λεπτό το απίστευτο «τρίγωνο» με τους Βίγια και Πέδρο, που έφερε τον τελευταίο να νικά τον Σιρίγκου με σουτ από το ύψος της περιοχής και να στέλνει την ομάδα τους στα ημιτελικά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις