Ρουμενίγκε: «Φαβορί για το τρόπαιο η Μπαρτσελόνα»

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 14:36
EPA/ALEXANDER HASSENSTEIN / POOL

O πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε.

A- A A+

Φαβορί για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ έχρισε τη Μπαρτσελόνα ο πρόεδρος της Μπάγερν, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, λίγη ώρα μετά την κλήρωση των ημιτελικών της διοργάνωσης, που έφερε αντιμέτωπη την ομάδα του με τους Καταλανούς.

«Για μένα η Μπαρτσελόνα είναι το 'σημείο αναφοράς' στην Ευρώπη, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει πάρει το τρόπαιο περισσότερες φορές από κάθε άλλη ομάδα. Είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή με φανταστική ανάπτυξη επιθετικά. Τους αντιμετωπίσαμε το 2009 και δεχθήκαμε πανωλεθρία. Το θυμάμαι αυτό το παιχνίδι καλά και δεν θέλω να το σκέφτομαι επειδή ήταν πολύ δύσκολο να το παρακολουθήσεις. Παρόλα αυτά, είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να δείξουμε ότι έχουμε βελτιωθεί πολύ από τότε», τόνισε ο «Κάλε» και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι θα γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Σε αντίθεση με το τι πιστεύει ο κόσμος θεωρώ ότι το γεγονός πως παίζουμε το πρώτο ματς στην έδρα μας είναι ένα ελαφρύ αβαντάζ. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα παίξουμε με την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη. Νιώθω ότι η Μπαρτσελόνα είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις