Γ. Παπανδρέου: Έχουμε μπροστά μας καθαρή τριετία

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010 22:44
UPD:23:21
WWW.PRIMEMINISTER.GR

A- A A+

«Σήμερα οι πολίτες ζήτησαν τη συνέχιση της πορείας μας, απέρριψαν τις σειρήνες αποσταθεροποίησης. Εχουμε μπροστά μας μια καθαρή τριετία», δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου από το Μέγαρο Μαξίμου.

O κ. Παπανδρέου τόνισε ότι στον αγώνα για τη σωτηρία της χώρας, όπως τον περιέγραψε, δεν περισσεύει κανείς και απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής «για να κάνουμε όλοι μαζί την αλλαγή, γιατί μόνο μαζί μπορούμε».

«Σε αυτόν τον αγώνα έχω δώσει το είναι μου και την ψυχή μου χωρίς να λογαριάζω το πολιτικό κόστος. Στο δύσκολο αυτό δρόμο χρειαζόμαστε όλοι. Ούτε ένας πολιτικός μόνος του μπορεί ούτε μια κυβέρνηση μόνη της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

NAFTEMPORIKI.GR
Γ. Παπανδρέου: «Στο δύσκολο δρόμο χρειαζόμαστε όλοι»

Γ. Παπανδρέου: «Στο δύσκολο δρόμο χρειαζόμαστε όλοι».

Υπογράμμισε ακόμη ότι χρειάζεται να κινητοποιήσουμε όλες μας τις δυνάμεις, καλώντας σε μια μεγάλη συμμαχία δυνάμεων για μια πατρίδα για την οποία θα είμαστε όλοι περήφανοι. Κάλεσε δε κάθε πολιτική δύναμη να αναλογιστεί τις ευθύνες της.

Αναφερόμενος στο έργο της επόμενης τριετίας, επεσήμανε ότι η Ελλάδα έχει την προστασία ενός μηχανισμού στήριξης, προσθέτοντας ότι μας έχει δοθεί χρόνος να αλλάξουμε.

Δήλωσε επίσης ανοιχτός σε κάθε σοβαρή και ειλικρινή πρόταση που πάει την πατρίδα μπροστά και διαβεβαίωσε ότι θα είναι κοντά σε όσους εξελέγησαν χωρίς κομματικές διακρίσεις για να στηρίξει τη μέγαλη επαναστατική αλλαγή του Καλλικράτη.

«Έχουμε τρία χρόνια για να κάνουμε όσα δεν κάναμε σε δεκαετίες. Και αυτή τη μάχη μπορούμε να την κερδίσουμε», τόνισε καταλήγοντας.

Ο Πρωθυπουργός μετά τις δηλώσεις του από το Μέγαρο Μαξίμου μετέβη στο εκλογικό κέντρο του νέου δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, όπου βρισκόταν και ο νέος Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και τους συνεχάρη για την εκλογική επιτυχία τους.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή