Αντ. Σαμαράς: H ΝΔ βγαίνει ανανεωμένη, δυνατή και υπεύθυνη

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010 23:31
UPD:23:52
ΑΠΕ - ΜΠΕ

A- A A+

«Η ΝΔ βγαίνει ανανεωμένη, δυνατή και υπεύθυνη», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Αντώνης Σαμαράς, σημειώνοντας πως ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών επικύρωσε τα πολιτικά συμπεράσματα του πρώτου γύρου.

Όπως εξήγησε, η ΝΔ βγαίνει δυνατή γιατί κέρδισε 33 νομούς έναντι έξι που θα κέρδιζε με τα ποσοστά του 2009, ανανεωμένη γιατί κερδίσε πέντε περιφέρειες, και υπεύθυνη γιατί σε περιπτώσεις, όπως στην Αττική, τόλμησε να σπάσει κατεστημένα και να προτείνει νέα πρόσωπα.

Α. Σαμαράς: «Η ΝΔ θα σταθεί στο πλευρό των νέων λειτουργών της τοπικής αυτοδιοίκησης»

Α. Σαμαράς: «Η ΝΔ θα σταθεί στο πλευρό των νέων λειτουργών της τοπικής αυτοδιοίκησης».

Αναφερόμενος στην αποχή, υπογράμμισε ότι «έδειξε ότι το εκλογικό σώμα απορρίπτει τα σημερινά αδιέξοδα και στέλνει αυστηρό μήνυμα σε όλους».

«Εμείς το μήνυμα το πήραμε», δήλωσε και πρόσθεσε: «Με τις προτάσεις και τις θέσεις μας θέλουμε να δώσουμε ελπίδες στον λαό. Και εκείνοι που ψήφισαν και εκείνοι που δεν ψήφισαν, ζήτησαν αλλαγή πορείας, γιατί η κυβέρνηση με την πολιτική της οδηγεί σε ασφυξία την κοινωνία και σε απόγνωση την κοινωνία».

Κλείνοντας διαβεβαίωσε ότι από αύριο η ΝΔ θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή για να ανατραπούν τα αδιέξοδα και να ανοίξει για το λαό μας ο δρόμος της ελπίδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή