Γ.Καρατζαφέρης: «Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι πήραν το μάθημά τους»

Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010 23:52
UPD:15/11/2010 01:29
ΑΠΕ - ΜΠΕ

A- A A+

Το μήνυμα της κάλπης είναι «σοβαρευτείτε», παρατήρησε με νόημα ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης, ασκώντας σκληρή κριτική στον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για τις δηλώσεις του μετά τα αποτελέσματα του α' γύρου περί ολικής επαναφοράς της ΝΔ και τις επιλογές σε ορισμένες Περιφέρειες (Αττικής - Πελοποννήσου).

Εστιάζοντας στη μεγάλη αποχή, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. τόνισε ότι είναι μια προειδοποιητική βολή πως «οι κοκορομαχίες και οι σκυλοκαυγάδες δεν αρέσουν στο λαό, που λέει "σκεφτείτε και δώστε λύση"».

Γ. Καρατζαφέρης: «Το μήνυμα της κάλπης είναι σαφές: Σοβαρευτείτε!»

Γ. Καρατζαφέρης: «Το μήνυμα της κάλπης είναι σαφές: Σοβαρευτείτε!»

Ο κ. Παπανδρέου δείχνει να αντιλαμβάνεται το μήνυμα και αφήνει κάποιες χαραμάδες, σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καρατζαφέρης, ενώ ο κ. Σαμαράς, πρόσθεσε, δεν πρέπει να είναι εξαιρετικά υπερήφανος για την «ολική επαναφορά της ΝΔ» που -όπως είπε- αποτελεί εικονική πραγματικότητα.

Ας καταλάβουν κάποιοι ότι η αλαζονεία είναι περιττή, συνέχισε στον ίδιο τόνο ο κ. Καρατζαφέρης και επεσήμανε πως ορισμένες επιλογές του κ. Σαμαρά, όπως σε Αττική και Πελοπόννησο, έδειξαν ότι δεν ήταν οι σωστές. Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια η παράταξη χάνει το δήμο της Αθήνας και απ' ό,τι φαίνεται και της Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε, διευκρινίζοντας παράλληλα πως εκεί που προηγούνται οι υποψήφιοι της ΝΔ, είναι με τις ψήφους του ΛΑ.Ο.Σ. (Κεντρική Μακεδονία, Δυτική Μακεδονία, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά). «Με άλλες επιλογές, η παράταξη θα είχε δυο περιφέρειες ακόμη», υποστήριξε.

Κλείνοντας ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. τόνισε ότι χρειάζεται περισσότερη σοβαρότητα και κατέληξε λέγοντας : «Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι πήραν το μάθημά τους».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή