Super League: Επιτέλους νίκη για Παναιτωλικό

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 19:34
UPD:19:40
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Επιστροφή στις νίκες ύστερα από πέντε αγωνιστικές για τον Παναιτωλικό, που επιβλήθηκε στο Αγρίνιο της ΑΕΛ με 3-1 στο πλαίσιο της 12ης ημέρας και «ανάσανε», καθώς έφτασε στους 13 βαθμούς και ξέφυγε από την προτελευταία θέση που βρισκόταν ως απόψε.

Οι γηπεδούχοι του Μάκη Χάβου ξεκίνησαν πολύ δυνατά και στο 12΄ έφτασαν στο 1-0, όταν ύστερα από συνεχή λάθη των αμυντικών της Λάρισας η μπάλα στρώθηκε στον Μοράρ, που την έστειλε στα δίχτυα.

Η ΑΕΛ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 17΄, όμως το σουτ του Λεοζίνιο ήταν άστοχο, ενώ στο επόμενο λεπτό απείλησε ξανά, αλλά ο Τσέναμο απέκρουσε το σουτ του Ντέλετιτς.

Στο 34΄ οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους, με τον Μάζουρεκ να σκοράρει με εντυπωσιακό σουτ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή των «βυσσινί», που είχαν πια πολύ δύσκολο έργο. 

Η ομάδα του Ηλία Φυντάνη ξαναμπήκε στο παιχνίδι στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, με τον Λεοζίνιο να σκοράρει με ωραίο πλασέ στο 49ο λεπτό, αλλά μέχρι εκεί.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για την ισοφάριση, αλλά ο Ρόσα, που είχε περάσει ως αλλαγή στο 68΄, βρήκε δίχτυα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων και οριστικοποίησε τη νίκη της ομάδας του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις