Super League: «Βολεύτηκαν» (1-1) Ατρόμητος και Παναθηναϊκός

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017 21:34
UPD:21:41
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ημέρα ισοπαλιών και μάλιστα όλες με 1-1 η σημερινή στη Super League, καθώς μετά τα παιχνίδια ΠΑΣ Γιάννινα-Ξάνθη και Απόλλωνας Σμύρνης-Λαμία με το ίδιο σκορ έληξε το αθηναϊκό ντέρμπι Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Με τρεις ποδοσφαιριστές (Διούδης, Αυλωνίτης, Ινσούα) που δεν είχαν μέχρι σήμερα ούτε λεπτό συμμετοχής στο πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ από το 3ο λεπτό, όταν από μπαλιά του Ντιγκινί, ο Ντάουντα με πολύ δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ.

Οι «πράσινοι» άργησαν να βρουν τα πατήματά τους κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χρειαστούν οι επεμβάσεις του Διούδη για να παραμείνει το σκορ σε αυτό το επίπεδο, καθώς ο γκολκίπερ του «τριφυλλιού» απέκρουσε σωτήρια τα σουτ του Βασιλακάκη (14΄) και Ντάουντα (16΄).

Οι παίκτες του Ουζουνίδη άρχισαν να συνέρχονται μετά το εικοσάλεπτο και στο 22΄ ζήτησαν πέναλτι, σε τάκλιν του Ρισβάνη στον Μολίνς, για να το πάρουν τελικά στο 29΄, όταν ο Μάνταλος έδειξε την άσπρη βούλα για σπρώξιμο του Χατζηισαΐα στον Άλτμαν, στη γραμμή του άουτ, με τον Μολίνς να ισοφαρίζει στο 30΄.

Ο Μάντσον στο 48΄ προσπάθησε για ένα απίθανο γκολ με σουτ από τα 35 μέτρα, όμως ο Διούδης βρήκε λίγο την μπάλα και την έστειλε να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο Ουάρντα στο 53΄ χαράμισε με κακό τελείωμα μία καλή στιγμή για τον Ατρόμητο.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία στο 58΄, όταν ο Μολίνς βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή, αλλά δεν σούταρε καλά και ο Χατζηισαΐας πρόλαβε να απομακρύνει, ενώ στο 62΄ το σουτ του Λουντ πέρασε λίγο έξω.

Στο 68΄ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κιβρακίδης, όμως το «τριφύλλι» δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την αριθμητική υπεροχή και να πανηγυρίσει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις