Super League: Σε Κέρκυρα και Νέα Σμύρνη το ενδιαφέρον

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 13:06
UPD:15:10
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Αρκετά σημαντικά παιχνίδια περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής στη Super League, η αυλαία της οποίας θα κλείσει αύριο στο ΟΑΚΑ με τη συνάντηση ΑΕΚ-Πλατανιάς.

Ο συμπρωτοπόρος της Ένωσης, ΠΑΟΚ, θα φιλοξενηθεί στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, που διέρχεται περίοδο κρίσης όπως απέδειξε η πρόσφατη απόφαση της διοίκησης να τιμωρήσει για ένα μήνα Μασούντ και Οικονόμου.

Από την άλλη, ο «Δικέφαλος» εμφανίζει αξιοσημείωτη αδυναμία στο λεκανοπέδιο, οπότε αναμένουμε… Θεωρητικά, το πιο εύκολο έργο από τις ομάδες κορυφής το έχει η ΑΕΚ, που θα υποδεχθεί τον αδύναμο Πλατανιά στο Ολυμπιακό Στάδιο και δεν φαίνεται να απειλείται από τον ουραγό της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός έχασε κάθε ελπίδα για συνέχεια στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA, οπότε επικεντρώνεται στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν απόψε στην Κέρκυρα και αν δεν εμφανιστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι θα έχουν πρόβλημα. Αυξημένο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζουν και οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, σε Τρίπολη και Αγρίνιο, με τις έδρες να έχουν ένα μικρό προβάδισμα στα προγνωστικά.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (26/11):

  • Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (15:00)
  • Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός (17:15)
  • Παναιτωλικός-ΑΕΛ (17:15)
  • Κέρκυρα-Ολυμπιακός  (19:30)   

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις