Super League: Ισόπαλο το ντέρμπι της Νέας Σμύρνης

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 17:08
UPD:17:20
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Πανιώνιος και ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής στη Super League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και επέβαλαν το ρυθμό τους, χάνοντας πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κουλούρη στο 12΄ και το 13΄ και τον Κάμπος στο 23ο και 26ο λεπτό. 

Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου κατόρθωσε να ισορροπίσει, αλλά ένα ερασιτεχνικό λάθος του Γκιοατά επέτρεψε στους παίκτες του Ράσβαν Λουτσέσκου να πάνε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ.
 
Στο 40΄ ο Καμερουνέζος αμυντικός προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακά του, αλλά δεν έβαλε δύναμη κι έδωσε την ευκαιρία στον Μακ να την κερδίσει, να προλάβει τον Κότνικ και να ανατραπεί, με τον Κουλούρη να «γράφει» το 0-1 στο 41ο λεπτό.

Εντελώς διαφορετική ήταν όμως η εικόνα του Πανιωνίου στην επανάληψη, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να φτάσουν στην ισοφάριση στο 48΄, όταν ο Σπιριντόνοβιτς με ωραίο διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ρέι, στην πρώτη τελική της ομάδας του!
 
Στο 86΄ ο Γεσίλ, που είχε μπει αλλαγή μερικά λεπτά πριν, έδωσε προβάδισμα στον Πανιώνιο, που πάντως δεν κατόρθωσε να διατηρήσει την ανατροπή, αφού ο Μάτος ισοφάρισε με κεφαλιά, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο «Δικέφαλος» πέρασε στην πρώτη θέση, με ένα βαθμό διαφορά από την ΑΕΚ που υποδέχεται αύριο τον Πλατανιά, ενώ οι Νεοσμυρνιώτες έχασαν την ευκαιρία να βρεθούν πέμπτοι.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις