Super League: Πέμπτος ο Αστέρας, 2-0 τον Λεβαδειακό

Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 19:27
UPD:19:38
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Ο Αστέρας Τρίπολης επιβεβαίωσε τη σταθερή ανοδική πορεία του τον τελευταίο μήνα με τη νίκη του επί του Λεβαδειακό (2-0) στην αρκαδική πρωτεύουσα, που ήταν η τρίτη κατά σειρά για το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη στη Super League.

Η ομάδα της Πελοποννήσου σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο απέναντι στους Βοιωτούς, που μετά την ήττα στη Λάρισα την 9η αγωνιστική δεν έχουν «σηκώσει κεφάλι»«, μετρώντας από τότε άλλες δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Στο πρώτο μισό το θέαμα ήταν μέτριο, με τις καλές στιγμές μετρημένες και τις ευκαιρίες ελάχιστες. Στο 31΄ οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε θέση βολής, αλλά το σουτ του Τόνσο πέρασε πάνω από το δοκάρι, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Τόνσο εκτέλεσε κόρνερ και ο Ιγκλέσιας με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν για πρώτη (και μοναδική) φορά κοντά στο γκολ με τη συμπλήρωση μιας ώρας, όταν ο Καθάριος βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη, αλλά απέτυχε να τον νικήσει.

Στο 63ο λεπτό, πάλι ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, ο Ιγκλέσιας ξαναπήρε την κεφαλιά και ο Δουβίκας από κοντά διαμόρφωσε το τελικό σκορ, υποχρεώνοντας τον Λεβαδειακό στην τρίτη φετινή ήττα του.

Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε στους 15 βαθμούς ύστερα από 12 αγωνιστικές και ανέβηκε στην πέμπτη θέση, ισόβαθμος με Παναθηναϊκό, Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις