«Κόλλησαν» στο 1-1 Ηρακλής και Βέροια

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 19:10
UPD:19:13
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Μοιράστηκαν τους βαθμούς στο «Καυτανζόγλειο» Ηρακλής και Βέροια, που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στην πρώτη ευκαιρία της συνάντησης, όταν στο 9ο λεπτό ο Γιουσούφ γύρισε την μπάλα από αριστερά στον Ανάκογλου κι εκείνος με σουτ, ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, νίκησε τον Χουάντερσον για το 0-1.

Ο «Γηραιός» έφτασε στην ισοφάριση στο 28΄ από λάθος του τερματοφύλακα Καντιμοίρη: ο Σαραμαντάς σέντραρε από αριστερό, ο τερματοφύλακας της Βέροιας έκανε άστοχη έξοδο και ο Βέλλιος με δυνατό άλμα σηκώθηκε ψηλότερα από τα χέρια του γκολκίπερ για να σημειώσει με κεφαλιά το 11ο τέρμα του στο πρωτάθλημα, σε ένα πρώτο ημίχρονο που ανήκε πάντως στη «βασίλισσα», που με το πολύ επιθετικό παιχνίδι της αιφνιδίασε τους γηπεδούχους.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, καθώς και τα πόδια των παικτών «βάρυναν» από τον γεμάτο νερά αγωνιστικό χώρο. Στο 83΄ η Βέροια έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν η άμυνα του Ηρακλή αδράνησε, ο Ναζλίδης είχε όλο τον χρόνο και τον χώρο να κάνει το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χουάντερσον.

Στο 88΄ ο Ηρακλής είχε πάντως την ευκαιρία του να πάρει το παιχνίδι, αλλά η κεφαλιά του Ρομάνο στην πρώτη του επαφή με την μπάλα έστειλε την μπάλα στη ρίζα του κάθετου δοκαριού του Καντιμοίρη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις