Επίδειξη δύναμης (3-0) ο Πλατανιάς στη Λειβαδιά

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 19:08
UPD:19:11
INTIME SPORTS
A- A A+

Σαρωτικός στο πρώτο ημίχρονο ο Πλατανιάς, έκανε «πράματα και θάματα» στο γεμάτο νερά τερέν του δημοτικού σταδίου της Λειβαδιάς, σκόραρε τρία γκολ σε αυτό το διάστημα και έφυγε με τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό, τον οποίος έφτασε στην 8η θέση.

Καθοριστικό για την εξέλιξη της αναμέτρησης υπήρξε το πολύ γρήγορο άνοιγμα του σκορ από τους φιλοξενούμενους, καθώς μόλις στο 4ο λεπτό ο Κουλιμπαλί εκμεταλλεύτηκε την άριστη συνεργασία των συμπαικτών του και με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μοσχονά, που φέρει ευθύνη για το γκολ.

Το 0-1 αποδιοργάνωσε τους «πράσινους», δίνοντας δικαίωμα στους παίκτες του Γιώργου Παράσχου να επιβάλλουν πλήρως το παιχνίδι τους και να φτάσουν σε άλλα δύο τέρματα ως τη λήξη του 45λεπτου, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι.

Στο 32ο λεπτό και ύστερα από νέο ωραίο συνδυασμό των Κρητικών ο Ανγκούλο βρήκε τον Στανισάβλιεβιτς, εκείνος απέφυγε έντεχνα το τάκλιν του Μεντί αλλά ενώ βρέθηκε απέναντι από τον Μοσχονά και μπορούσε να πλασάρει ο ίδιος, προτίμησε να διασφαλίσει το γκολ πασάροντας στον Αποστολόπουλο που έγραψε το 0-2.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Γιάχιτς προσπάθησε να γυρίσει την μπάλα (είχε περάσει τη γραμμή και έπρεπε να δοθεί πλάγιο) στον τερματοφύλακά του, εκείνη κόλλησε στα νερά και ο Ανγκούλο δεν έχασε την ευκαιρία να την «τσιμπήσει», στέλνοντάς την αρχικά στο αριστερό δοκάρι και ύστερα στα δίχτυα, με το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο να πηγαίνει στο «ρελαντί», χωρίς φάσεις και συγκινήσεις. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις