Super League: Εμφατικό «διπλό» ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο (3-0) στο ντεμπούτο του Ίβιτς

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 21:21
UPD:21:24
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Το ντεμπούτο του Βλάνταν Ίβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ συνοδεύτηκε με τη μεγάλη νίκη επί του Παναιτωλικού, 3-0, στο Αγρίνιο για την 26η αγωνιστική της Super League.

Εντελώς διαφορετική ομάδα ο «δικέφαλος του Βορρά» μετά την αποχώρηση του Ιγκορ Τούντορ. Θαύματα δεν γίνονται μέσα σε λίγα 24ωρα στο ποδόσφαιρο, ωστόσο, η παρουσία του Σέρβου άλλαξε σε μεγάλο βαθμό τη ψυχολογία και τη διάθεση των παικτών, κάτι που αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Για πρώτη φορά μετά από μεγάλο διάστημα ο ΠΑΟΚ έφτιαξε πολλές ευκαιρίες, πέτυχε δύο γκολ και είχε διάρκεια στην απόδοσή του. Όλα αυτά σε λιγότερο από μία εβδομάδα μετά την ήττα από τον Πανθρακικό, που έφερε την απομάκρυνση του Κροάτη από το «τιμόνι» της τεχνικής ηγεσίας.

Πρωταγωνιστές της νίκης των «ασπρόμαυρων», με την οποία διατηρήθηκαν στην 4η θέση της κατάταξης, ήταν οι Βίτορ και Αθανασιάδης. Από δύο ασίστ του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού, ο διεθνής Έλληνας επιθετικός παραβίασε τα δίχτυα του Κυριακίδη στο πρώτο ημίχρονο, με τον φορμαρισμένο γκολκίπερ των γηπεδούχων να μη μπορεί να αντιδράσει.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 69΄ ο Κοροβέσης με κεφαλιά, μετά από μπαλιά του Μυστακίδη, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Παναιτωλικός έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ξαναμπεί στο ματς με το δοκάρι του Μουνιός.

Με το «τρίποντο» αυτό ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά «κλείδωσε» τη συμμετοχή του στα play offs, καθώς θα πρέπει κυριολεκτικά να «αυτοκτονήσει» στις εναπομείνασες 4 αγωνιστικές για να χάσει το «τρένο» της Ευρώπης. 

Χωρίς νίκη για το 4ο σερί ματς έμεινε η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη (δύο ήττες, δύο ισοπαλίες).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις