Super League: Τεράστια νίκη με ανατροπή και με 10 παίκτες ο Ατρόμητος, 2-1, τον Αστέρα Τρίπολης

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2016 17:04
UPD:17:15
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Παλικαρίσια νίκη, έστω κι αν βρέθηκε να χάνει από νωρίς και να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 63΄, με 2-1, πέτυχε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι επί του Αστέρα Τρίπολης.

Καταδικαστική για τους Αρκάδες μπορεί να χαρακτηριστεί η ήττα από τον Ατρόμητο, στη μάχη που δίνουν για να μπουν στα play offs. Για δεύτερη σερία αγωνιστική από τότε που ανέλαβε τα ηνία τους ο Μάκης Χάβος το αποτέλεσμα δεν ήταν καθόλου καλό (προηγήθηκε το 0-0 με την ΑΕΚ), παρότι στο σημερινό ματς προηγήθηκαν του αντιπάλου τους, από το 63΄ είχαν και αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο, δεν κατάφεραν να φύγουν ούτε με ένα βαθμό.Σε συνδυασμό με τις χθεσινές νίκες των ΠΑΟΚ και Πανιωνίου, η ήττα αυτή μπορεί να αφήσει εκτός Ευρώπης την πελοποννησιακή ομάδα.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πανηγύρισε με όλα τα δεδομένα να είναι εις βάρος της, διότι είχε περισσότερο πάθος από τον αντίπαλό της, ήθελε πιο πολύ τη νίκη ακόμη κι όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο και είχε την τύχη με το μέρος καθώς πέτυχε δύο γκολ από στημένες φάσεις, το πρώτο πέντε λεπτά μετά την αποβολή του Κεϊτά.

Ο Ατρόμητος είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή του στα πρώτα 45 λεπτά, μπήκε πιο δυνατά στο ματς με σκοπό να αιφνιδιάσει τον αντίπαλό του, ωστόσο, ο Αστέρας Τρίπολης ήταν αυτός που κατάφερε να «παγώσει» τους Περιστεριώτες.

Ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου, Ελίνι Δημούτσος, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και στο 17΄ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «Αρκάδες» (1-0). Το γκολ ανέβασε ψυχολογικά την ομάδα του Μάκη Χάβου, που είχε ηρεμία στο παιχνίδι της και χωρίς να κάνει τη μεγάλη φάση μπήκε προηγούμενη στ΄ αποδυτήρια.

Το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα, μετά το γκολ που δέχτηκε επιχείρησε με ανορθόδοξο τρόπο να επιτεθεί, δεν κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα κι όσες φορές οι παίκτες του επιδίωξαν να απειλήσουν την εστία του Μπάρκα δεν είχαν «καθαρό μυαλό» στην τελική προσπάθεια.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 63΄ ο Κεϊτά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά το σκληρό φάουλ που έκανε στον Δημούτσο. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 1-1 με την κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 68΄ ύστερα από το κόρνερ του Ούμπιδες. Ο σκόρερ του Ατρόμητου φαίνεται να κάνει επιθετικό φάουλ στον Ιγκλέσιας, που όμως, δε δόθηκε από το διαιτητή της αναμέτρησης, Αριστείδη Βάτσιο.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στη συνέχεια και στο 78΄ «άγγιξαν» το 2-1 στη διπλή ευκαιρία που έχασαν από κοντά Μάσα και Στανισάβλιεβιτς. Τελικά αυτοί που πανηγύρισαν για δεύτερη φορά ήταν και πάλι οι Περιστεριώτες στο 87΄. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε το φάουλ και ο Λε Ταλέκ με νέα κεφαλιά «έγραψε» το τελικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις