Champions League: Τα φώτα στο «Ολίμπικο»

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 13:50
UPD:13:52
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Η φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε χθες με τις πρώτες αναμετρήσεις, που έλαβαν χώρα σε Παρίσι - Λισαβόνα και συνεχίζεται απόψε (21:45) σε Ρώμη και Γάνδη.

Στην «αιώνια πόλη» και το «Ολίμπικο» η Ρόμα του Λουτσιάνο Σπαλέτι θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη ως προπονητής της «βασίλισσας», ενώ στο Βέλγιο η Γάνδη υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ, στην πρώτη συμμετοχή αμφότερων στις νοκ-άουτ αναμετρήσεις της διοργάνωσης, μετά τους ομίλους.

Η Ρόμα με τη Ρεάλ έχουν τεθεί αντιμέτωπες στα νοκ άουτ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ μία φορά, το 2008, και δεν ήταν οι Ισπανοί που πανηγύρισαν αλλά οι Ιταλοί, που τους απέκλεισαν με δύο νίκες και προκρίθηκαν στην «οκτάδα», την οποία έχουν να ξαναδούν από τότε. 

Ο Ντε Ρόσι αναμένεται να χρησιμοποιηθεί από τον Σπαλέτι, παρότι προέρχεται από τραυματισμό, Τότι και Τοροσίδης είναι ανέτοιμοι, ενώ ο Ζιντάν δεν έχει στη διάθεσή του Μπέιλ, Πέπε και αμφίβολος είναι ο Μαρσέλο.

Ο αγώνας της Γάνδης είναι ένα παιχνίδι που χαρακτηρίζεται από τις απουσίες για τους δύο συλλόγους, καθώς από τους γηπεδούχους θα λείψουν οι Βίκχεϊμ, Βαν ντερ Μπρούχεν και από τους «λύκους» οι Γκιλαβονγκί, Μπενάλιο, Καλιτζούρι, Άσκες, Ντοστ και Νάλντο.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις