Champions League: Νίκη στις καθυστερήσεις για Μπενφίκα με Ζενίτ

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 23:38
UPD:23:48
EPA/JOSE SENA GOULAO

Στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Η Μπενφίκα άργησε αλλά είχε υπομονή και τελικά βρήκε το γκολ που έψαχνε στις καθυστερήσεις για να νικήσει με 1-0 τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης στο «Λουζ» και να πάρει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στους Ρώσους, στο πρώτο παιχνίδι τους για τη φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε με κεφαλιά ο Ζόνας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με την Μήτρογλου να ξεκινά βασικός και απόψε στους «αετούς» αλλά να μην του πηγαίνει το παιχνίδι κι έτσι να αντικαθίσταται από τον Χιμένες στο 63΄, ενώ ο Σάμαρης έπαιξε σε όλο τον αγώνα.

Η Ζενίτ προσπάθησε να αποσπάσει την ισοπαλία αλλά «προδώθηκε» στο τέλος, κι έτσι έχει δύσκολο δρόμο μπροστά της στη ρεβάνς της 9ης Μαρτίου. Ο πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης, ο Λοντίγκιν, ήταν θετικός και αποσόβησε το γκολ στο 69ο λεπτό, στερώντας τη χαρά στον Γκαϊτάν.

Οι φιλοξενούμενοι, από την πλευρά τους, έχασαν την ευκαιρία τους στο 53΄, με τον Ζούλιο Σέζαρ να λέει «όχι» στον Βίτσελ. Να σημειωθεί ότι η Ζενίτ τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στις καθυστερήσεις ο Κρισίτο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις