Ρονάλντο: Ξέρω γιατί εκτέλεσε έτσι το πέναλτι ο Μέσι

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 23:27
UPD:23:36
REUTERS/TONY GENTILE

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

«Τι μπορώ να σκεφτώ για το πέναλτι του Μέσι και του Σουάρες; Θα είμαι σύντομος και περιεκτικός. Απλά θα πω ότι ξέρω γιατί ο Μέσι έπαιξε έτσι, αλλά αφήνω σε εσάς με τις ερμηνείες».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε με αυτό τον τρόπο αναπάντητη τη σχετική ερώτηση που του απηύθυναν οι δημοσιογράφοι για την περίφημη πια εκτέλεση του πέναλτι από τον Λιονέλ Μέσι με πάσα στον Λουίς Σουάρες, έτσι ώστε να σκοράρει ο Ουρουγουανός απέναντι στη Θέλτα.

Όπως εικάζεται, ο «ψύλλος» έχει την επιθυμία να προωθήσει τον συμπαίκτη και φίλο του στην κούρσα για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Primera Division, εις βάρος του Ρονάλντο.

Πριν από τον αυριανό αγώνα της Ρεάλ με τη Ρόμα για το Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πορτογάλος προτίμησε στη συνέντευξη Τύπου, την οποία εγκατέλειψε εν τέλει ύστερα από ερώτηση γιατί δεν σκοράρει συχνά εκτός έδρας, να συντομεύσει ακόμη και στην παρατήρηση για τη διαφορά των σχέσεων στα αποδυτήρια ανάμεσα στους παίκτες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. 

«Εκείνοι είναι καλύτεροι γιατί είναι και φίλοι έξω από το γήπεδο; Αν το λέτε εσείς... Θα περιοριστώ να διηγηθώ ότι όταν ήμουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίσαμε το Τσάμπιονς Λιγκ και με κάποιους συμπαίκτες, Γκιγκς, Φέρντιναντ, Σκόουλς, περιοριζόμουν στο "καλημέρα και καλησπέρα", αλλά ύστερα στο γήπεδο υπήρχε συνολική κατανόηση. Δεν πρέπει να δειπνήσω ή να βγω έξω με τον Μπέιλ και τον Μπενζεμά, αυτό που έχει σημασία είναι να ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε στο γήπεδο» απάντησε.
   

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις