Champions League: Από Παρίσι και Λισαβόνα ξεκινά η φάση των «16»

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016 13:26
UPD:13:27
ACTION IMAGES /ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων απόψε, με τους πρώτους δύο αγώνες της φάσης των «16» που θα διεξαχθούν στις πρωτεύουσες της Γαλλίας και της Πορτογαλίας.

Στο «Παρκ ντε Πρενς», στο Παρίσι, η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχθεί στις 21:45 την Τσέλσι σε ένα παιχνίδι επανάληψη του περσινού προημιτελικού, με ένα ζευγάρι που τίθεται αντιμέτωπο για τρίτη συνεχή χρονιά. 

Φαβορί φέτος είναι οι Γάλλοι, όμως κανένας δεν μπορεί να ξεγράψει τους «μπλε» καθώς διαθέτουν και εμπειρία και κλάση. Η Παρί όμως θέλει το κάτι παραπάνω φέτος, είναι σταθερότατη όλη τη χρονιά κι ως εκ τούτου έχει, λογικά, τις περισσότερες πιθανότητες.

Την ίδια ώρα, στο «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας θα ξεκινήσει η αναμέτρηση της Μπενφίκα με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Παιχνίδι αμφίρροπο, με τους γηπεδούχους να προέρχονται από ήττα στο ντέρμπι με την Πόρτο.

Το παρελθόν πάντως είναι με το μέρος των Πορτογάλων, αφού το 2012 απέκλεισαν τη Ζενίτ στη φάση των «16». Επιπροσθέτως, η Ζενίτ έχει το μειονέκτημα έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού καθώς το ρωσικό πρωτάθλημα έχει διακοπεί εδώ κι ένα δίμηνο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις