Ζέκα: Να ληφθούν άμεσες και δραστικές αποφάσεις

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 13:00
UPD:13:01
ICON PRESS/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ

«Έμοιαζε με σκηνικό πολέμου. Ξέρω ότι και την περασμένη σεζόν υπήρχε αναταραχή, αλλά τότε ήταν διαφορετικά γιατί υπήρχαν προβοκάτσιες» τόνισε ο Ζέκα (φωτ. αρχείου) στην εφημερίδα Record.

A- A A+

Χωρίς οπαδικές παρωπίδες μίλησε ο Κάρλος Ζέκα στον Τύπο της πατρίδας του για το πως βίωσε τις απίστευτες καταστάσεις έντασης και βίας που διαδραματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Πορτογάλος αρχηγός του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι είναι κατεπείγουσα ανάγκη να ληφθούν άμεσες και δραστικές αποφάσεις από την Πολιτεία και την Ομοσπονδία για να συνεχίσει να υπάρχει το ποδόσφαιρο.

«Έμοιαζε με σκηνικό πολέμου. Ξέρω ότι και την περασμένη σεζόν υπήρχε αναταραχή, αλλά τότε ήταν διαφορετικά γιατί υπήρχαν προβοκάτσιες» τόνισε ο Ζέκα στην εφημερίδα Record.

«Ρίχτηκαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο και βρήκαν ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Είναι λυπηρό, αυτά δεν έπρεπε να συμβούν. Υπήρχαν πολλά παιδιά στο γήπεδο. Η ελληνική κυβέρνηση ή η Ομοσπονδία θα πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη μία για πάντα» συνέχισε.

«Πρέπει να τοποθετηθούν σε αυτό, να πάρουν δραστικές αποφάσεις εάν είναι δυνατό και όχι μόνο γι αυτό το παιχνίδι. Είναι για το καλό του ποδοσφαίρου» συμπλήρωσε ο Ζέκα, με την Record να αναφέρει ότι από τις φωτοβολίδες χτυπήθηκαν οι Φινμπόγκασον και Μιλιβόγεβιτς

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις