Πρώτη νίκη για την ΑΕΚ του Πογέτ, 2-1 τον Πανθρακικό

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 21:25
UPD:21:30
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ
A- A A+

Ο Γκουστάβο Πογέτ πανηγύρισε απόψε την πρώτη νίκη του στο ελληνικό πρωτάθλημα ως προπονητής της ΑΕΚ, με την Ένωση να περνά νικηφόρα 2-1 από την Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό και να ανεβαίνει στην τέταρτη θέση, ενώ αντίθετα η ομάδα της Θράκης παρέμεινε ουραγός.

Η Ένωση ξεκίνησε το παιχνίδι με πολύ πίεση και ανάλογη επιθετικότητα και μόλις στο 3ο λεπτό, από πάσα του Μπουονανότε, ο Μπαρμπόσα σούταρε από την περιοχή, αλλά ο Μελίσσης έβαλε την κόντρα και έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα και ύστερα από σύγχυση στην περιοχή των γηπεδούχων ο Γκάλο έπιασε το σουτ από μακρινή απόσταση και ανάγκασε τον Πασχαλάκη να πέσει στη δεξιά γωνία του για να αποσοβήσει τον κίνδυνο, αλλά στο 18΄ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ, όταν στη σέντρα του Μπαρμπόσα από δεξιά ο Γιόχανσον με κεφαλιά πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα για το 0-1.

Στο 23΄ ο Μπαϊκαρά έκανε επικίνδυνο συρτό σουτ αλλά ο Μπαρόχα έπεσε σωτήρια στην αριστερή γωνία και απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο 32΄ο Πασχαλάκης επενέβη θετικά στην κεφαλιά του Μπαρμπόσα.

Με την πάροδο του χρόνου οι «κιτρινόμαυροι» άρχισαν να εμφανίζουν σημεία αμυντικής αστάθειας, αλλά το γκολ με πέναλτι του Μπουονανότε στο 61ο λεπτό, που είχε κερδίσει ο Μάνταλος από τον τερματοφύλακα Πασχαλάκη, έδωσε μια ανάσα στους παίκτες του Πογέτ.

Πρόσκαιρη όπως αποδείχθηκε, αφού στο 68΄και ύστερα από κόντρες στην περιοχή της Ένωσης ο Μάρτινς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Άρθο και αλλάζοντας πορεία κατέληξε στα δίχτυα του Μπαρόχα για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό σκορ, αφού στο 83΄ ο Μπουονανότε έπεσε μόνος προ του Πασχαλάκη (!) και στις καθυστερήσεις ο Μπαρόχα μπλόκαρε την κεφαλιά του Μπαϊκαρά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις