Η Ξάνθη «έπνιξε» (2-0) τον Πανιώνιο στα Πηγάδια

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 19:09
UPD:19:11
INTIME SPORTS

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης γνώρισε την τέταρτη ήττα της και παρέμεινε τέταρτη με 19 βαθμούς, περιμένοντας το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στην Κομοτηνή για να δει αν θα διατηρηθεί εκεί.

A- A A+

Την τρίτη νίκη της στη φετινή Σούπερ Λίγκα σημείωσε η Ξάνθη, που επιβλήθηκε στα Πηγάδια του Πανιωνίου με 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής και «σκαρφάλωσε» στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, προσπερνώντας τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παράλληλα, η ομάδα της Νέας Σμύρνης γνώρισε την τέταρτη ήττα της και παρέμεινε τέταρτη με 19 βαθμούς, περιμένοντας το αποτέλεσμα της ΑΕΚ στην Κομοτηνή για να δει αν θα διατηρηθεί εκεί.

Μετά το αναγνωριστικό πρώτο τέταρτο, η πρώτη ευκαιρία στο παιχνίδι ανήκε στον Πανιώνιο αλλά στο 16΄ ο Τσέναμο έσωσε την εστία του αποκρούοντας το πλασέ του Βιγιάλμπα, που είχε «τσιμπήσει» την μπάλα από τον Λισγάρα.

Μια χαμένη ευκαιρία που οι «κυανέρυθροι» πλήρωσαν ακριβά, αφού δύο λεπτά αργότερα η «σαραντάρα» διαγώνια μπαλιά του Έλτον βρήκε τον Νιέτο, που άφησε πίσω του τον Σιώπη και με δύο επαφές (κοντρόλ, σουτ) σημείωσε το 1-0 σκοράροντας στην κλειστή γωνία του Παπαδόπουλου.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πάνε στα αποδυτήρια έχοντας σημειώσει και δεύτερο γκολ, στοιχείο που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. Στο 44΄ ο Ντιμιτρόφ σέντραρε από αριστερά και ο Ράνος ξεπετάχτηκε και με προβολή έγραψε το 2-0 για την ομάδα της Θράκης, κάνοντας πια το έργο του Πανιωνίου πολύ δύσκολο.

Η Ξάνθη έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ στο 47΄, όταν οι παίκτες του Ράσβαν Λουτσέσκου με περίτεχνες ενέργειες «άδειασαν» την αντίπαλη άμυνα και η μπάλα έφτασε στον Ερέα, που πλάσαρε τον εξερχόμενο Παπαδόπουλο αστοχώντας για λίγο.

Από την πλευρά του ο Πανιώνιος, που σήμερα εμφανίστηκε κατώτερος των φετινών στάνταρντς του, απείλησε στο 66΄ με τον Ανσαριφάρντ, αλλά το σουτ του Ιρανού κατέληξε στην αγκαλιά του Τσέναμο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις