Super League: Επικίνδυνη έξοδος της ΑΕΚ στην Κομοτηνή

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 09:39
UPD:09:52
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Στη... σκιά των θλιβερών επεισοδίων που έγιναν χθες στο γήπεδο του Παναθηναϊκού και που οδήγησαν στην αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Super League συνεχίζεται σήμερα με τη διεξαγωγή τεσσάρων αναμετρήσεων.

Το πιο σημαντικό ματς θα γίνει στην Κομοτηνή, όπου ο ουραγός Πανθρακικός θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (19:30). Η νίκη είναι μονόδρομος και για τις δύο ομάδες για διαφορετικούς λόγους. Για τους γηπεδούχους, που προέρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ (3-3), αλλά δεν έχουν «γευτεί» ακόμη την χαρά του «τρίποντου», προκειμένου να ανασάνουν βαθμολογικά, ενώ για την Ένωση έτσι ώστε να μην χάσει την επαφή της με την πρώτη πεντάδα, μετά την εντός έδρας ήττα που γνώρισε από τον Αστέρα Τρίπολης.

Η «αυλαία» θ΄ ανοίξει στην Τούμπα (15:00), όπου ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό με αποκλειστικό στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά το «στραβοπάτημα» κόντρα στον Πανθρακικό. Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί με δύο παιχνίδια στις 17:15. Στη Ξάνθη η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τον πολύ φορμαρισμένο Πανιώνιο, ενώ στην Κρήτη ο Πλατανιάς τον Λεβαδειακό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις