Ανεβαίνει διαρκώς ο Πλατανιάς, 2-1 τον Λεβαδειακό

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015 19:07
UPD:19:10
INTIME SPORTS

Η ομάδα της Κρήτης ξεκίνησε επιθετικά θέλοντας να επιβάλει το ρυθμό της, με τον Λεβαδειακό να βρίσκεται αρχικά σε θέση αναμονής, θέλοντας να ψάξει τους κενούς χώρους.

A- A A+

Ο Πλατανιάς επιβεβαίωσε τη διαρκή αγωνιστική άνοδό του με την τέταρτη φετινή νίκη του στη Σούπερ Λίγκα, η οποία σημειώθηκε επί του Λεβαδειακού με 2-1 στα Περιβόλια των Χανίων, στο πλαίσιο της 11ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Ένα τρίποντο που έδωσε μεγάλη ώθηση στη νικήτρια ομάδα, καθώς την έστειλε στους 14 βαθμούς ισόβαθμη του ΠΑΣ Γιάννινα στην 7η θέση, την ώρα που οι Βοιωτοί έμειναν στους 12 και μοιράζονται τη 12η θέση με Βέροια (έχει παιχνίδι λιγότερο) και Παναιτωλικό.

Η ομάδα της Κρήτης ξεκίνησε επιθετικά θέλοντας να επιβάλει το ρυθμό της, με τον Λεβαδειακό να βρίσκεται αρχικά σε θέση αναμονής, θέλοντας να ψάξει τους κενούς χώρους.

Μοιραία λοιπόν οι ευκαιρίες ανήκαν στον Πλατανιά, με τον Τριποτσέρη να δίνει στην μπάλα περίεργη τροχιά με κεφαλιά και να τη στέλνει στο πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού της ομάδας του στο 12΄ και τον Μιλούνοβιτς να έχει ένα πολύ τεχνικό και ελάχιστα άουτ σουτ στο 24΄, έξω από την περιοχή.

Η ομάδα της Κρήτης είχε πάντως πρόβλημα στο να μπει στην περιοχή και να δημιουργήσει φάσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι, με μοναδικό προωθημένο αλλά χωρίς υποστήριξη τον Μάντζιο δεν μπορούσαν να εγείρουν απαιτήσεις.

Η μορφή του αγώνα άλλαξε όμως στο 64΄, όταν οι Κρήτες άνοιξαν το σκορ: ο Κουλιμπαλί με πολύ ωραία ενέργεια σέντραρε από δεξιά και ο Ράμος, που είχε μπει αλλαγή στο 55΄, νίκησε στον αέρα τον Τριποτσέρη και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο Ράμος ήταν τελικά το πρόσωπο του αγώνα και «κρυφό χαρτί» στο… πόκερ του Γιώργου Παράσχου με τον Άκη Μάντζιο, αφού στο 71΄ μάζεψε πάνω του όλη την αντίπαλη άμυνα και στο σωστό timing πέρασε την μπάλα στον Γιώργο Γιακουμάκη, ο οποίος με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο Λεβαδειακός το μόνο που κατόρθωσε ήταν να μειώσει στο 86ο λεπτό με την πρώτη τελική προσπάθειά του στο δεύτερο ημίχρονο, όταν με ωραία ενέργεια ο Μάντζιος έδωσε τον Πέτρο Γιακουμάκη που από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις